Τι σκοπιμότητες εξυπηρετείτε κύριοι της ΚΟΕ ενάντια του Πανιώνιου?

«Βράζουν» στον Πανιώνιο μετά και τον Ιωνικό ενάντια στην κλήρωση της ΚΟΕ για την Β’ φάση της Α2 στο πόλο γυναικών

Η ΚΟΕ έκανε την κλήρωση της Β’ φάσης της Α2 του πόλο των γυναικών και κλήθηκε να ξανά παίξει για δεύτερη φορά στην επαρχία (εκτός έδρας)

Έτσι ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση για όλες αυτές τις σκοπιμότητες που ενεργούν διάφοροι κύκλοι της ΚΟΕ εναντίον του

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αφορμή της παρούσας επιστολής διαμαρτυρίας είναι ο ορισμός, από την Ομοσπονδία, του Β’ Γύρου της Α’ Φάσης στο πρωτάθλημα Α2 Γυναικών για δεύτερη φορά εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα στη Λάρισα. Στην κλήρωση του Πρωταθλήματος, οι δύο ομάδες της Αθήνας, Πανιώνιος και Ιωνικός, δεν έφεραν καμία αντίρρηση για τη διεξαγωγή του Α’ Γύρου στην επαρχία και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, έδρα του ΠΑΟΚ. Σε αυτή την κλήρωση είχε συζητηθεί ο Β’ Γύρος να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Ο Πανιώνιος με mail του προ καιρού είχε ενημερώσει για τη διάθεση του Κολυμβητήριου της Ν. Σμύρνης όσον αφορά το Β’ Γύρο. Επίσης με mail του στις 27 Απριλίου, μετά τις πρώτες προφορικά πληροφορίες για Λάρισα, είχε αντιδράσει καθώς και ο Ιωνικός με επιστολές τους. Ο Πανιώνιος είχε ζητήσει από παλιά την αναβάθμιση του Πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών και είχε στείλει και πρόταση στην Ομοσπονδία. Η προσθήκη φέτος και Β’ Γύρου στην Α’ Φάση, που αποφάσισε η Ομοσπονδία, είναι προς το καλύτερο αλλά σαφώς δεν αρκεί.
 
Με την απόφαση για Β’ Γύρο στη Λάρισα, η Ομοσπονδία μετέτρεψε στην πράξη την Α2 Γυναικών με έδρες!! αλλά μονομερώς για ΠΑΟΚ και Ν.Ο Λάρισας. Να διευκρινίσουμε ότι δεν έχουμε τίποτε απολύτως με τις δύο προαναφερόμενες ομάδες, ίσα-ίσα που μας συνδέουν φιλικές σχέσεις και έτσι πρέπει. Δεν γνωρίζουμε ποιές σκοπιμότητες οδήγησαν την Ομοσπονδία στην απόφαση διεξαγωγής των αγώνων για δεύτερη φορά στην επαρχία, αλλά σίγουρα δεν εξυπηρετεί τη σκοπιμότητα ισόνομης και δίκαιης αντιμετώπισης όλων των ομάδων και βέβαια επιβαρύνει δυσβάσταχα οικονομικά το Σωματείο. Ειδικά δε ο Πανιώνιος που συμμετείχε πέρυσι στα play off, ξανά στη Λάρισα, είναι η 3η συνεχόμενη φορά!! που παίζει εκτός έδρας. Ανεξάρτητα από την έκβαση των αγώνων και την πρόκριση ή μη της ομάδας μας στα play off, ο Πανιώνιος διαμαρτύρεται έντονα για την μονομερή και άδικη απόφαση της Ομοσπονδίας».