ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει το θέμα αναδιάρθρωσης

0

Αλαλούμ στο θέμα της αναδιάρθρωσης υπάρχει σε όλα τα επίπεδα του ποδοσφαίρου ΕΠΟ υφυπουργείο αθλητισμού και Super League έχουν μπερδέψει τους πάντες

Το αλαλούμ στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ στη συνεδρίαση της Τετάρτης 3/4 αποφάσισε μεν να ισχύσει κανονικά η απόφαση για αναδιάρθρωση στη Super League, αλλά να παραμείνουν 16 οι ομάδες για τη νέα σεζόν (2019/20) και να μειωθούν σε 14 τη μεθεπόμενη (2020/21).

Αυτό σημαίνει πως το τρέχον πλάνο της ΕΠΟ προβλέπει πως θα υποβιβαστούν από την τρέχουσα Super League δύο ομάδες και θα ανέβουν από τη Football League ισάριθμες, χωρίς να υπάρξει μπαράζ. 

Πάντως ενέκριναν το σχέδιο για την ίδρυση της Super League 2 από την προσεχή σεζόν, κάτι που όμως έχει ως απαραίτητη προϋπόθεση να είναι εγγυημένη η χρηματοδότησή της και αυτό είναι αμφίβολο από τη στιγμή που δεν θα μειωθούν οι ομάδες. 

Παρά τις εισηγήσεις αυτές, όμως, ο Γιώργος Βασιλειάδης παραμένει ανένδοτος, έχοντας ξεκαθαρίσει με τον πλέον σαφή τρόπο ότι η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων θα ισχύσει κανονικά.

Άλλωστε ήταν κάτι που επανέλαβε στην πρόσφατη επίσκεψη που είχε στο γραφείο του από αντιπροσωπεία της Super League, στην οποία επισήμανε ότι το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν θα αποτελείται από 14 ομάδες.

Πλέον το μόνο που μένει είναι η συνάντηση Βασιλειάδη ΕΠΟ πολύ πιθανόν την Πέμπτη για να ξεκαθαρίσει το θέμα ή να μπερδευτεί πιο πολύ.

Ξεκινά σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων με το Περιστέρι

Previous article

Το Σάββατο ΟΛΟΙ στο γήπεδο

Next article
Login/Sign up