ΠΟΛΟ

Τέσσερα στα Τέσσερα ο Πανιώνιος στην Α2 του Πόλο

0

Ο Πανιώνιος νίκησε και τον ΝΟ Λάρισας με 9-7 και μετά το 4 στα 4 έχει την κορυφή στην Α2 του Πόλο των Ανδρών

Ο Ιστορικός σήμερα πλέον μετά την επικράτηση επί του ΝΟ Λάρισας κοιτά την άνοδο στην Α1 με πιο σιγουριά για να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Η ομάδα της Λάρισας ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και κόντραρε στο α’ ημίχρονο τον Πανιώνιο μέσα στο κλειστό της Αρτάκης. Η ομάδα του Δήμου όμως ανέβασε ταχύτητα στο β’ ημίχρονο και με δύο γκολ στο τρίτο οκτάλεπτο και κρατώντας το μηδέν στην άμυνα το 5-3 του α’ ημιχρόνου το έκανε 7-3.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Πανιώνιος πέτυχε άλλα δύο γκολ αλλά η Λάρισα αντέδρασε και κατάφερε να πετύχει τέσσερα γκολ αλλά δεν μπόρεσε να μπει ποτέ μέσα στο αγώνα.

Ο Καρακάσης με 4 γκολ και ο Βέκκος με 3 ήταν οι καλύτεροι για τον Ιστορικό. Ενώ ο Πατούνας με 4 γκολ ήταν ο καλύτερος για τον ΝΟ Λάρισας.

Πανιώνιος – ΝΟ Λάρισας 9-7 (2-2, 3-1, 2-0, 2-4)

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Αϊβαλιώτης, Μπουζαλάς, Παττακός, Δημακόπουλος, Λύκαρης, Καρακάσης 4, Τσακιράκης, Αβαγιανός, Παπαδόπουλος Δ., Αλεβίζος 1, Βέκκος 3,  Γεωργακόπουλος, Στάθας, Δούκας, Γαβαλάς Γ. 1

ΝΟ Λάρισας (Δημήτρης Μπλάνας): Μπεζιλιώτης, Μεταξιώτης 1, Μοδέστου, Στεργίου Δ. 1, Γκαγκασούλης, Δανιήλ, Ζαφειρίου, Κόρακας 1, Ευσταθίου, Πατούνας 4, Μαρτζούχος, Πάκος, Θεοδωρόπουλος Αν., Τσόγκας

Ολυμπιακός vs Πανιώνιος Α1 μπάσκετ γυναικών 79-42

Previous article

Τα αποτελέσματα των ακαδημιών στο Βόλεϊ του Σαββατοκύριακου

Next article
Login/Sign up