ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέλος οι ομάδες του Πανιώνιου από το ΣΕΦ

0

Το ΣΕΦ ανακοίνωσε και επίσημα πλέον ότι ο Πανιώνιος αποχωρεί από τις εγκαταστάσεις του και αν θέλει να συνεχίσει μπορεί να κάνει προπονήσεις στο “μπαλόνι” ένα μέρος δίπλα από το ΣΕΦ.

Εμείς σας το λέγαμε εδώ και περίπου ένα μήνα ο δήμαρχος Πειραιά που όλοι ξέρετε ποιος είναι, αποφάσισε ότι στο ΣΕΦ πλέον θα έχουν προτεραιότητα τα Πειραϊκά σωματεία και μετά οι υπόλοιποι. Έτσι ο Πανιώνιος πλέον από σήμερα θα ψάχνει και θα παρακαλά δεξιά και αριστερά να κάνει προπονήσεις το Βόλεϊ, ανδρών και γυναικών, το μπάσκετ γυναικών και τα υπόλοιπα σωματεία της Νέας Σμύρνης.

Πλέον η δημοτική αρχή μπορεί να σταματήσει τον στρουθοκαμηλισμό που έκανε τόσες ημέρες και να κοιτάξει πως να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Πρέπει να ψάξει να βρει γυμναστήρια για να τα ενοικιάσει για τις ομάδες τις “προσφυγικές”.

Περιμένουμε να δούμε την αντίδρασή της αν και έχουμε μάθει ότι τις τελευταίες ημέρες ασχολείται με την ενοικίαση του κτιρίου “ΜΙΝΕΤΑ”, και όχι μόνο.

Υπάρχει και η Λεόντειος κύριοι υπάρχει και το Παλαιό Φάληρο υπάρχει και ο Μίλωνας αν έχει το σωματείο χρόνο να διαθέσει γιατί έχει και αυτό πολλές ομάδες να παίζουν στις εγκαταστάσεις του. Περιμένουμε λύση και άμεση όχι μετά από 14 ημέρες να την δώσετε αλλά αύριο. Οι ομάδες βρίσκονται στο ξεκίνημα των πρωταθλημάτων τους και αν δεν έχουν προπονητήρια και έδρες για να παίξουν. Θα πέσουν κατηγορία θα φύγουν προπονητές, θα φύγουν χορηγοί…..

Αλήθεια κύριοι τι γίνεται με το “Ανδρέας Βαρίκας”?? Τι περιμένετε πότε επιτέλους θα ξεκινήσει ως έδρα για μπάσκετ και Βόλεϊ?

Σε απολογία ο Νίκος Ζαμάνης και ο Πανιώνιος

Previous article

Νίκη για Έφηβους και Παίδες στο μπάσκετ για τον Πανιώνιο

Next article
Login/Sign up