Τέλος η κεντρική διαχείριση από το Ελληνικό ποδόσφαιρο

Ζαμάνης: «Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό»
12 Φεβρουαρίου 2018
Χωρίς φιλάθλους ο Ολυμπιακός με τον Πανιώνιο
12 Φεβρουαρίου 2018

Η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων έλαβε οριστικά τέλος και η NOVA θα προχωρήσει πλέον σε διμερείς συμβάσεις με τις ομάδες

Η Nova άσκησε το μονομερές δικαίωμά της για τον πρόωρο τερματισμό της Σύμβασης Κεντρικής Διαχείρισης μεταξύ του συνδρομητικού καναλιού και των 15 ΠΑΕ της Super League για την αγωνιστική σεζόν 2018-19. Η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, ωστόσο, θα ολοκληρωθεί κανονικά χωρίς καμία αλλαγή.

Η Nova θα κινηθεί πλέον προς την κατεύθυνση της υπογραφής διμερών συμβάσεων στα πρότυπα του «μοντέλου ΠΑΟΚ» το οποίο λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2017 και ισχύει και για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019.

To ύψος των διμερών συμβάσεων που θα συνάψει η Nova με τις ΠΑΕ, θα είναι προσαρμοσμένο στα σημερινά οικονομικά δεδομένα της ελληνικής τηλεοπτικής αγοράς και σε καμία περίπτωση δεν θα περιλαμβάνει και τις 16 ομάδες!

Πλέον ανοίγει ο δρόμος και για την σύναψη συμφωνιών με ομάδες και από την Cosmote TV και θα είμαστε όλοι εν αναμονή για τις νέες τηλεοπτικές εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και πιο ιδικά στην super league.