ΒΟΛΕΪ

Τελικά ποιος αγωνίζεται στα γήπεδα Βόλεϊ ο γιατρός ή οι ομάδες;

0

Μάλλον στην ομοσπονδία Βόλεϊ κάτι δεν πηγαίνει καλά και άλλο ένα “θύμα” γιατρού τιμωρήθηκε με το να χάσει στα χαρτιά τον αγώνα η Κέρκη Σάμου.

Μετά τον Πανιώνιο που έχασε έναν αγώνα στα χαρτιά λόγω αργοπορίας του γιατρού του αγώνα χθες είχαμε και την Κέρκη Σάμου να τιμωρείται για τον ίδιο λόγο. Αυτή τη φορά ο γιατρός άργησε μόλις 3 λεπτά και η ομάδα έχασε τον αγώνα, κοινώς μηδενίστηκε.

Πλέον οι ομάδες από εδώ και πέρα ή πρέπει να έχουν τον γιατρό μαζί με την ομάδα την ώρα προσέλευσης στο γήπεδο ή θα είναι οι έφοροι των τμημάτων “στα κάγκελα” μέχρι να δουν να περνά την είσοδο του γηπέδου πριν αρχίσει ο αγώνας.

Επειδή μιλάμε για μια ομοσπονδία που πρέπει να είναι δίπλα στις ομάδες και να αφουγκράζεται τα προβλήματα που έχουν οι ομάδες, το θέμα αυτό πρέπει να το κοιτάξει από εδώ και πέρα πιο σοβαρά. Η ομοσπονδία πρέπει να φωνάξει όλες τις ομάδες και να το συζητήσουν μαζί γιατί δεν είναι δυνατόν να καθυστερούν οι γιατροί του αγώνα για 2, 3, 4, 5 και δέκα λεπτά της ώρας και οι διαιτητές να μηδενίζουν την γηπεδούχο ομάδα.

Δεν μπορεί να κρίνεται ένας αγώνας αν ο γιατρός είναι ή δεν είναι στο γήπεδο, μπορεί ο γιατρός να έχει έκτακτο περιστατικό και να σώζει μια ζωή εκείνη την ώρα, δεν μπορεί να παρατήσει τον άνθρωπο που έχει την ανάγκη του και να έρθει στο γήπεδο. ΝΑΙ να υπάρχει γιατρός στο γήπεδο δεν είπε κανείς το αντίθετο αλλά πιο ελαστικοί στην απουσία του. ΝΑΙ να μην ξεκινήσει ο αγώνας όταν δεν υπάρχει γιατρός αλλά άμα δεν έχει προσέλθει στο γήπεδο ας περιμένουμε και μισή ώρα δεν χάλασε ο κόσμος, εκτός αν οι διαιτητές έχουν ραντεβού….

Λίνος Γαβριήλ: “Αφιερώνουμε τη νίκη στον Σάββα Τζουγκαράκη”

Previous article

Με αγωνιά περιμένουν τις εξετάσεις του Αραμπουλί στον Πανιώνιο

Next article
Login/Sign up