ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τελικά φάνηκε “φως” στο γηπεδικό τούνελ για Βόλεϊ και Μπάσκετ γυναικών

0

Λύση δόθηκε από δημοτική αρχή πλέον στις ομάδες Βόλεϊ ανδρών και γυναικών και στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ για τις προπονήσεις τους μέσα στο ΣΕΦ. Δημοτική σύμβουλος “έσκυψε” στο πρόβλημα του Πανιώνιου και έδωσε λύση μαζί με την δημοτική αρχή και αξίζει τα συγχαρητήρια.

Προπόνηση έκαναν σήμερα οι γυναίκες του Βόλεϊ του Πανιώνιου στο ΣΕΦ μετά από πολλές προσπάθειες ανθρώπων μέσα από τον Δήμο που ασχολήθηκαν με το θέμα και προς το παρών δόθηκε λύση.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έγιναν στη σελίδα μας το ΣΕΦ θα διατεθεί στο ανδρικό και γυναικείο Βόλεϊ για προπονήσεις. Όσο για την έδρα ακόμα δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση και οι ομάδες θα συνεχίζουν να βρίσκονται σε κάθε εντός έδρας αγώνα σε άλλα γήπεδα εκτός Βαρίκας.

Το “Ανδρέας Βαρίκας” δεν μπορεί να δοθεί ακόμα στις ομάδες μιας και δεν έχει βρεθεί λύση για την έξοδο κινδύνου και για το θέμα της πυρόσβεσης. Αλλά από πολύ έγκυρες πηγές μας ανέφεραν ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις με μηχανικό που θα ασχοληθεί να δώσει λύση και στα δύο. Πιστεύουμε ότι μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου θα λυθούν αυτά τα θέματα και πλέον θα μπορούν να δηλώνουν έδρα τόσο το μπάσκετ όσο και το Βόλεϊ στο “Ανδρέας Βαρίκας”.

Λύση επίσης θα δοθεί και για τον διάδρομο του γηπέδου που οδηγεί στις θύρες 2 και 3, ο μηχανικός θα δει τι χρειάζεται (ασφαλτόστρωση) έτσι ώστε οι φίλαθλοι που οδηγούνται στις εν λόγω θύρες να μπορούν να περπατάνε ήρεμοι χωρίς να υπάρξει ατύχημα μέχρι να μπουν και να βγουν από το γήπεδο. Πάντως ο φωτισμός έχει αποκατασταθεί και πλέον το στενό αυτό είναι φωτισμένο.

*Υ.Γ Πάντως πρέπει κάποιοι να κοιτάξουν και το θέμα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που το γήπεδο βρίσκεται χωρίς να απασχολεί καμία ομάδα και να είναι ένα γήπεδο που μπορεί να αξιοποιηθεί από τους δήμους των νοτίων προαστίων (Ν.Σμύρνη, Π. Φάληρο και Καλλιθέα) για τις ομάδες τους. Μάλιστα εκεί μπορεί να παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα και η αντρική ομάδα μπάσκετ του Πανιώνιου στο πρωτάθλημα της Basket League.

Χρήστος Δάρας: “Εδώ και πέντε χρόνια κοιτώ το συμφέρον του Πανιωνίου και μόνο”

Previous article

Διακοπή της συνεργασίας του Χατζηδάκη με το γυναικείο μπάσκετ του Πανιώνιου

Next article
Login/Sign up