ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελευταία παράσταση ή έχει και συνέχεια;

0

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Χρήστο Δάρα να αποχωρεί από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ στο τέλος της σεζόν, ενώ αντίθετο δρόμο φαίνεται πως προτιμά ο Νίκος Ζαμάνης λόγω των ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΩΝ συναισθημάτων του.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΝΚΟΣ

Την Κυριακή ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μπαίνει στο πιο δύσκολο μονοπάτι της φετινής χρονιάς. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια βλέπετε, όταν μιλάμε για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ. Από τη γέννησή του, παιδεύεται να βρει τον σωστό δρόμο. Το έχει κάνει λίγες φορές, αλλά ήταν αρκετές για να μπολιάσουν με αγάπη τον κόσμο και να τον συσπειρώσουν. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Έχοντας γευτεί δύο υποβιβασμούς, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ καλείται να παλέψει όχι μόνο με τον εαυτό του αλλά και με τους αντιπάλους του για να μπορέσει να παραμείνει στη Super League. Τα καταφέρει ή όχι το πιο σημαντικό είναι το μετά.

Κάπου εδώ έρχονται να φουντώσουν οι φήμες που θέλουν τον Χρήστο Δάρα (κόκκινο πανί για τους Πάνθηρες αλλά και για πολύ κόσμο της ομάδας) να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν. Να ετοιμάζει βαλίτσες, να κάνει δηλώσεις και να αποχωρεί. Ωστόσο, προσωπικό του στοίχημα είναι να καταφέρει να μπορέσει τουλάχιστον να κρατήσει τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ στην κατηγορία.

Την ίδια στιγμή, αντίθετο δρόμο φαίνεται να επιλέγει ο Νίκος Ζαμάνης. Είναι γνωστά βλέπετε τα ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ συναισθήματά του. Το βλέπει λίγο διαφορετικά το πράγμα. Κάποιοι μάλιστα λένε αριστερά και δεξιά πως ήδη υπάρχουν κάποιες προτάσεις για την επόμενη μέρα της ομάδας. Μία πρόταση που έφτασε στα γραφεία απορρίφθηκε, ενώ πολλά ακούγονται και για το ενδιαφέρον ενός ακόμη επενδυτή. Εγώ θα τα θεωρήσω όλα φήμες, μιας και αν ήξερα κάτι θα σας το έλεγα φόρα παρτίδα. Δεν είναι καλό να παίζεις με τα συναισθήματα χιλιάδων ΠΑΝΙΩΝΙΩΝ τη στιγμή που κοιμούνται και ξυπνάνε για το τι θα γίνει με την αγαπημένη τους ομάδα.

Σίγουρα υπάρχει κούραση, αγωνιστική και ψυχική για τους Δάρα και Ζαμάνη. Το καράβι που λέγεται ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι τεράστιο και ο καπετάνιος που θα το αναλάβει την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είτε η ομάδα είναι στη Super League είτε κάπου αλλού, θα πρέπει να ξέρει από φουρτούνες και μπουνάτσες. Το restart θα πρέπει να γίνει σωστά. Όλα αυτά υπάρχουν στο μυαλό όλων. Ακόμα και των ποδοσφαιριστών και του προπονητή.

Για την ώρα όμως μπαίνουν στην άκρη καθώς ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει μπροστά του 7 «τελικούς». Ο ένας πιο δύσκολος από τον άλλο. Το Σάββατο καλείται να κάνει το πρώτο βήμα παραμονής και να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Βόλο του Μπέου. Εμείς ως Panionia-Idea θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Κάντε το κι εσείς ακόμα και έξω από το γήπεδο. Συνθήματα και καπνογόνα μπορούν να δημιουργήσουν μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα. Το Σάββατο πρέπει να είναι γιορτή….

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. Δοκιμαστικά ακαδημιών ποδοσφαίρου για Κ10-Κ11-Κ12-Κ13-Κ14-Κ15

Previous article

Super League: “Όχι στον ρατσισμό”

Next article
Login/Sign up