ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα Τρίκαλα κράτησαν τον Πανιώνιο στην Α1

0

Μπορεί ο Πανιώνιος να έχασε με 90-78 από το Ρέθυμνο αλλά τα Τρίκαλα έκαναν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη μέσα στην Αμαλιάδα και κράτησαν τον Πανιώνιο στην Α1 Basket League

Ο Πανιώνιος έχασε σήμερα από το Ρέθυμνο με 90-78 και δεν μπόρεσε να τελειώσει την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 με νίκη στο τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

Αλλά τα Τρίκαλα έκαναν δώρο στον Πανιώνιο την παραμονή του στην Α1 Basket League μιας και κέρδισαν τον Κόροιβο την τελευταία αγωνιστική μέσα στην έδρα του με 82-85.

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola ξεκίνησε καλά τον αγώνα και στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν μπροστά με 14-20. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Ρεθύμνου έκανε την ανατροπή και πέρασε μπροστά με 38-35.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος έκανε πολλά λάθη και ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο και το Ρέθυμνο ξέφυγε στο σκορ με 69-52.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος έκανε την μείωση του σκορ αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει και έφυγε με ήττα από το Ρέθυμνο. Μία ήττα όμως με συνδυασμό την πρώτη νίκη εκτός έδρας των Τρικάλων όπου τον κρατά στην Α1 της Basket League και ρίχνει στην Α2 τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Ο μεγαλομέτοχος του Πανιώνιου κύριος Σταύρος Αλευρογιάννης μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού στην Αμαλιάδα και την παραμονή του Πανιώνιου Βίκος Cola στην Α1 Basket League είχε συγκινησιακό ξέσπασμα για την παραμονή του Ιστορικού στην Α1 και δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τους παίκτες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό φέτος. Περάσαμε πάρα πολλά. Ξεκινήσαμε με μία πάρα πολύ βαριά ήττα, κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Δεν είχα ποτέ τη σκέψη να γίνω παράγοντας, πάντα λέω ότι είμαι γιατρός»

Και συνέχισε: «Σήμερα πήρα μία απέραντη χαρά. Ο Πανιώνιος κυνηγήθηκε τόσο απ’ έξω αλλά κυρίως από μέσα. Είμαι ο μόνος παράγοντας μεταπολεμικά που έχω λοιδορηθεί τόσο από τους ίδιους τους Πανιώνιους για τις επιλογές μου και τις αποφάσεις μου. Θέλω να σας πω ότι σας έκανα περήφανους για ακόμη μία φορά και πρέπει να το χωνέψετε καλά αυτό. Ήμουν εδώ για τον Πανιώνιο». 

Τα στατιστικά του αγώνα:

Λάζαρος Λάμπρου τα 8 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο (Vid)

Previous article

Την τρίτη θέση στην Α1 στο μπάσκετ γυναικών οι Πανθηρίνες

Next article
Login/Sign up