ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα παιχνιδάκια των αφεντικών σας αλλού όχι στον Πανιώνιο

0

Για ακόμα μία φορά τα παιχνιδάκια που βάζουν μερικοί να παίζουν “δημοσιογράφοι” για να κλέψουν παίκτες από τον Πανιώνιο αποκαλύφτηκαν

Μετά από σημερινά δημοσιεύματα που βγήκαν σε αθλητικά site και ήθελαν τον Μασούρα να κάνει προσφυγή για να φύγει από τον Πανιώνιο, έρχεται η απάντηση από τον μάνατζερ του παίκτη. Όπου πραγματικά κλείνει στόματα και αποκαλύπτει τα παιχνιδάκια μερικών για να “κλέψουν” ακόμα μία φορά παίκτη από τον Πανιώνιο.

Ο Χρήστος Γάτσης διέψευσε τα σημερινά δημοσιεύματα αθλητικών “κίτρινων” site και αναφέρει ότι αν ο Μασούρας είναι να φύγει από τον Πανιώνιο θα φύγει μόνο με μεταγραφή.

Κάποια λαμόγια που βγήκαν και διέδιδαν περί προσφυγής και πως ο παίκτης είναι απλήρωτος μπήκαν πάλι στην τρύπα τους και περιμένουν πότε θα τους πει το αφεντικό τους να ξανά χτυπήσουν.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή των “κυανέρυθρων” μίλησε στο Novasports.gr δηλώνοντας άγνοια για το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Μασούρας θα φύγει μόνο με μεταγραφή. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χρήστος Γάτσης στο Novasports.gr:

“Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Δεν μπορώ να καταλάβω από που προέρχονται αυτά τα σενάρια. Ο Γιώργος είναι προσηλωμένος στον Πανιώνιο. Μόνο με μεταγραφή θα αποχωρήσει από τον σύλλογο, ο οποίος τον ανέδειξε. Ανυπόστατες φήμες τα περί προσφυγής. Από την πλευρά μας δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση. Με τον Πανιώνιο έχουμε άριστη συνεργασία.” τόνισε ο Χρήστος Γάτσης. 

 

Ντουρμισάι: “Είμαστε στο κυνήγι της 5ης θέσης”

Previous article

Έτοιμος ο Ιστορικός για τον πρώτο του “τελικό” αύριο

Next article
Login/Sign up