ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα Πανιώνιος Βίκος Cola – AEK

0

Η ΚΑΕ Πανιώνιος Βίκος Cola ανακοίνωσε τα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα της Basket League με την ΑΕΚ

Η τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας για τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον προσεχή αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA-AEK στο Δημοτικό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης, είναι το πρώτο μέλημα της διοίκησης της ΚΑΕ, η οποία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης, τα οποία αποφασίσθηκαν στην συνάντηση της Αστυνομίας με τους εκπροσώπους των δυο ομάδων.

Στον συγκεκριμένο αγώνα, η είσοδος θα επιρέπεται ΜΟΝΟ σε όσους θα προμηθευτούν εισιτήρια. Η είσοδος ανήλικων παιδιών, χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου, δεν θα είναι δυνατή.

Η έδρα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ πρέπει να προστατευτεί από τους ίδιους τους οργανωμένους και μη φιλάθλους, χωρίς ακρότητες και επιδεικνύοντας ψυχραιμία και σύνεση, χαλιναγωγώντας την ψυχολογική συμπαράσταση νίκης στην ομάδα μπάσκετ.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τα γραφεία της ΚΑΕ, στο Δημοτικό Γυμναστήριο (Εθνικής Στέγης&Αρτάκης), σήμερα (16/3) και στο χρονικό διάστημα 09.00-19.00. Το Σάββατο (17/3), η διάθεση θα συνεχιστεί από τις 12.00 έως τις 17.00 και την Κυριακή (18/3) από τις 10.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα, από το εκδοτήριο στην είσοδο του περιβάλλοντα χώρου. Η είσοδος τιμάται 5 ευρώ για το άνω διάζωμα και 10 ευρώ για το κάτω διάζωμα και τις πλαϊνές εξέδρες .

Η διάθεση των εισιτηρίων δεν θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA

Βόλεϊ Ανδρών: Live Streaming Πανιώνιος – ΓΣ Απόλλων

Previous article

Δοκιμαστικά Ακαδημιών Πανιώνιου

Next article
Login/Sign up