Τα κεφάλια μέσα τώρα η 26η αγωνιστική ξεκινά

Πέρασε και αυτό η Εθνική έφερε μια ισοπαλία με το Βέλγιο ικανοποιημένοι όλοι και πλέον το ΣαββατοΚύριακο έχουμε αγωνιστική

Πλέον έχουν μείνει 5 αγωνιστικές και το πρωτάθλημα πηγαίνει προς το τέλος του και για όσους δεν θυμούνται την Κυριακή στις 15:00 ο ιστορικός έχει αγώνα μέσα στην Νέα Σμύρνη με τον Ατρόμητο.

Σήμερα η ομάδα έχει ρεπό και αύριο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα έχει στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση στις 11:00 στην Νέα Σμύρνη.

Το καλό είναι ότι κανένας παίκτης του ιστορικού δεν έχει τραυματισμό από τις Εθνικές ομάδες που βρέθηκαν και μάλιστα όλοι όσοι αγωνίστηκαν πήγαν πολύ καλά με τις Εθνικές ομάδες τους.

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο εκτός από τον τιμωρημένο Οικονόμου όλοι οι άλλοι θα είναι στην διάθεση του Σέρβου τεχνικού, αλλά αύριο στην προπόνηση θα δείξει και πιο σίγουρα και θα σας ενημερώσουμε.

Ο κόσμος πάντως πρέπει να βρίσκεται δίπλα στον ιστορικό σε κάθε αγωνιστική που είναι μέσα στην Νέα Σμύρνη έτσι ώστε να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε και το έχουμε σαν κρυφό στόχο την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της super league 2016-2017.

Έτσι και αλλιώς δεν έμειναν και πολλά παιχνίδια για την κανονική διάρκεια της σεζόν, είναι αυτό της Κυριακής με τον Ατρόμητο, μετά παίζουμε εμβόλιμη αγωνιστική στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας με Παναθηναϊκό (6/4) το τελευταίο δύσκολο παιχνίδι και μετά με Πλατανιά Κυριακή στις 9/4 και ώρα 19:30 μετά εκτός με Κέρκυρα στις 23/4 και το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και με γιορτή στην Νέα Σμύρνη με Λεβαδειακό στις 30/4 και ώρα 19:30.