Τα έργα και οι ημέρες του κορυφαίου… «εργαλείου» κύριου Σιδηρόπουλου (pics)

Τα έργα και οι ημέρες του κύριου Σιδηρόπουλου για ακόμα μια φορά στις πλάτες του Πανιώνιου

Ακούσαμε τις προηγούμενες ημέρες ότι ο Σιδηρόπουλος έκανε καλή διαιτησία λέει στη Νέα Σμύρνη. Να αναλύσουμε όμως λίγο την φάση του γκολ με το οποίο ο Ατρόμητος κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και μετά την ανάλυσή της, να μας πει και ο κ. Βαρούχας για παράδειγμα, κατά πόσο ήταν άριστη η διαιτησία του.

Απομονώσαμε το παρακάτω στιγμιότυπο από τη φάση του 94ου λεπτού. Το φάουλ λοιπόν έχει εκτελεστεί από τον Ούμπιδες. Όπως ήταν αναμενόμενο όλοι οι παίκτες βρέθηκαν μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου.

Όπως φαίνεται από την φωτογραφία, υπάρχει φάουλ και μάλιστα διπλό, υπέρ του Πανιωνίου, το οποίο ο κ. Σιδηρόπουλος αγνοεί.

Αρχικά, ο Χατζηισαΐας σπρώχνει τον Ντομίνγκες με απλωμένο το χέρι στον λαιμό του και δεν του επιτρέπει να διεκδικήσει την μπάλα.

Ταυτόχρονα ο Μπανανά φεύγει για να πάει στην μπάλα, προκειμένου να την απομακρύνει. Ο Ρισβάνης όμως, του έχει τραβήξει τη φανέλα και ουσιαστικά του την έχει… βγάλει. Αποτέλεσμα είναι ο Μπανανά, να μην μπορέσει να πάει στη φάση και όλοι στο ποδόσφαιρο γνωρίζουν πως όταν σε τραβάει ο αντίπαλος δεν μπορείς και να φτάσεις ακριβώς εκεί που θέλεις. Αρα λοιπόν το αυτογκόλ του Μπανανά δεν θα είχε σημειωθεί ποτέ, εάν ο κ. Σιδηρόπουλος φρόντιζε να σφυρίξει αυτό που ο ίδιος είδε. Το αυτονόητο. Φάουλ υπέρ του Πανιωνίου.

Αυτός είναι ο κορυφαίος Ελληνας διαιτητής; Αυτός είναι ο διαιτητής που έκανε ρεσιτάλ στη Νέα Σμύρνη; Απαντήστε μας κύριοι της διαιτησίας;

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ