Τα εισιτήρια με Αστέρα Τρίπολης

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ξεκινά από αύριο Τετάρτη την προπώληση των εισιτηρίων για την 23η αγωνιστική με τον Αστέρα Τρίπολης που θα γίνει το Σάββατο 24/2

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι αυτό το παιχνίδι για τον Πανιώνιο είναι η καθιέρωση της 5ης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα της super league. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι το Σάββατο όλοι όσοι πιστεύουν σε αυτή την ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να είναι μέσα στο γήπεδο για να ενισχύσουμε και εμείς μία φορά αυτή την ομάδα μέσα στην Νέα Σμύρνη.

Ο Πανιώνιος μας χρειάζεται σε αυτό το παιχνίδι όλους και η ΠΑΕ Πανιώνιος έβγαλε από αύριο την διάθεση των εισιτηρίων για αυτό τον αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, θα ξεκινήσει την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Αδραμυτίου 36 και Κων/νου Παλαιολόγου 24) από τις 10:00 έως τις `17:00.

Το Σάββατο, η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια του Αγίου Ανδρέα και της οδού Σοφούλη, από τις 10:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

ΘΥΡΑ 2: 10 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ)

ΘΥΡΕΣ 4 ΚΑΙ 7: 15 ευρώ (παιδικό 10 ευρώ)

ΘΥΡΑ 5,6 τμήμα Α&Γ: 25 ευρώ (παιδικό 15 ευρώ)

ΘΥΡΑ 5,6 τμήμα Β: 50 ευρώ

Τα παιδιά μέχρι 7 ετών εισέρχονται δωρεάν στο στάδιο. Από 7 έως 14 ετών είναι υποχρεωτική η έκδοση παιδικού εισιτηρίου.