ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠροτεινόμενα

Τα εισιτήρια και η είσοδος των φιλάθλων με τον ΠΑΟ Ρουφ

0

Ανακοινώθηκαν από το τμήμα ποδοσφαίρου οι τιμές των εισιτηρίων και το τι χρειάζεται για την είσοδο των φιλάθλων στο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟ Ρούφ

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει πως η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟ Ρουφ (05/12, 15:00) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιηθεί την μέρα του αγώνα.

Δεδομένων των βελτιωτικών έργων στεγανοποίησης που πραγματοποιούνται στις θύρες 1-2 και 3 θα λειτουργήσουν μόνο οι θύρες 4, 5-6 για την εξυπηρέτηση του φίλαθλου κοινού.

Δεδομένου των παραπάνω τα διαρκείας της θύρας 2 θα εξυπηρετηθούν στην θύρα 4.

Για την αναμέτρηση αυτή θα λειτουργήσει ΚΑΝΟΝΙΚΑ η Θύρα 3 του σταδίου μας!

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τις 12:30 την Κυριακή 05/12 από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα έως τις 15:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται ως εξής:

Θύρα 3: 5€

Θύρα 4: 10€

Θύρα 5-6: 15€

Στο γήπεδο δωρεάν πρόσβαση θα έχουν ΟΛΟΙ οι αθλητές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και όλοι οι ανήλικοι που έχουν γεννηθεί από το 2004 κι έπειτα.

Όλοι οι φίλαθλοι για την είσοδο τους στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 (14 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.
  • Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο
  • Φίλαθλοι 13-17 ετών θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή rapid test 48 έως ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
  • Για τα παιδιά έως 12 ετών θα πρέπει ο γονέας να έχει στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού self test του παιδιού 24 ωρών.

Για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου συνίσταται η όσο το δυνατόν νωρίτερα προσέλευση στο γήπεδο με την χρήση μάσκας να είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους της εγκατάστασης!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ!

#oloiekei #panioniosfamily #theprideofsmyrna

 

Navarino Challenge Η μεγαλύτερη online αθλητική δημοπρασία (pics)

Previous article

Pre League Ανδρών: Πανιώνιος – ΑΟ Καλαμάτα 80 0-3 σετ (Vid)

Next article
Login/Sign up