Τα εισιτήρια για το φιλικό με την Παναχαϊκή

Ο Πανιώνιος το Σάββατο 18/8 δίνει το τελευταίο του φιλικό πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή

Το τελευταίο του φιλικό πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του, θα δώσει το Σάββατο 18 Αυγούστου ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και ώρα 19:30. Αντίπαλος της ομάδας του Ζοσέ Ανιγκό θα είναι η Παναχαϊκή, η οποία φέτος θα κάνει προσπάθεια για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για το φιλικό με την ομάδα της Αχαΐας έχει οριστεί ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ. Όι φίλαθλοι που έχουν ήδη προμηθευτεί ή ανανεώσει τα εισιτήρια διαρκείας τους για την νέα αγωνιστική περίοδο θα μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο με τις ήδη ενεργές τους κάρτες διαρκείας.

Η πώληση των εισιτηρίων για την φιλική αναμέτρηση θα γίνεται το Σάββατο από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 16:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Παράλληλα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ  (Κων. Παλαιολόγου 24 & Αδραμυτίου 36, Νέα Σμύρνη) από τις 12:00 έως τις 18:00 το  Σάββατο 18/08 θα γίνεται έκδοση εισιτηρίων διαρκείας καθώς επίσης κι έπειτα από αυξημένη ζήτηση, για την ημέρα εκείνη και μόνο θα γίνονται ανανεώσεις και των περσινών κατόχων.