ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Τα δικά μας… δικά σας… και τα δικά σας… δικά σας (Vid)

0

Η ΚΕΔ τιμωρεί και βγάζει εκτός λίστας των βοηθών τον διαιτητή κύριο Καμπούρη γιατί? Μα φυσικά για το γκολ οφσάιντ που δεν επικύρωσε

Έκπληκτοι διαβάσαμε σήμερα ότι η ΚΕΔ «πετάει» έξω από τις λίστες των διαιτητών τον Καμπούρη για ένα γκολ οφσάιντ που έδειξε.

Εκεί στην ΚΕΔ θέλετε να «πουλήσετε» δουλικότητα όπως φαίνεται από τις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος υπέρ του μεγάλου «χαλίφη». Το οφσάιντ το είδατε όλοι εκεί στην επιτροπή διαιτησίας? Το καθαρό πέναλτι που έγινε στον Πανιώνιο στο πρώτο ημίχρονο σε μαρκάρισμα του Χατσερίντι στον Κεϊτά μέσα στην περιοχή δεν το είδατε?

Όπως είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, καλύτερα δώστε το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ από σήμερα γιατί πολύ φοβάμαι ότι στην συνέχεια θα έχουμε νεκρούς με αυτά που αφήνετε να κάνουν οι διαιτητές που ορίζετε εσείς.

Αλήθεια η ΚΕΔ για το θέμα της φωτοβολίδας τι απόφαση πήρε? Γιατί δεν τιμωρεί τον τέταρτο διαιτητή που δεν διέκοψε αμέσως τον αγώνα όταν οι «οπαδοί» του ΠΑΟΚ έκαναν απόπειρα δολοφονίας με φωτοβολίδα ευθείας βολής προς τους φίλαθλους του Πανιώνιου?

Αυτό δεν το είδατε κύριοι, λυπάμαι αλλά αισθανόμαστε μεγάλη ντροπή και το ποδόσφαιρο το υποβαθμίζετε εσείς οι ίδιοι. Έτσι θέλετε οπαδούς να μετακινούνται σε άλλα γήπεδα? Θέλετε νεκρούς?

Σταματήστε επιτέλους να «ασελγείτε» επάνω στο «σώμα» του Ελληνικού ποδοσφαίρου σταματήστε την μικροπολιτική που κάνετε για να γυρίσετε το πολιτικό κλίμα στην Βόρεια Ελλάδα δίνοντας το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. 

Αφήστε τις ομάδες να παίξουν καθαρά και τους διαιτητές να είναι σε κάθε παιχνίδι 50-50 και όχι 80-20 και 90-10 σε πολλές περιπτώσεις υπέρ των «μεγάλων».

Δείτε και μόνοι σας το video του πέναλτι που δεν έδωσαν στον Πανιώνιο:

 

Σήμερα αποφασίζει το διαιτητικό δικαστήριο το πόσες ομάδες θα πέσουν

Previous article

Απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού ο ερασιτέχνης για Τόλια

Next article
Login/Sign up