ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Τα Χρόνια Πολλά από το τμήμα βόλεϊ των αγοριών του Πανιωνίου

0

Το τμήμα Βόλεϊ των αγοριών στέλνει και αυτό τις δικές του ευχές σε όλο τον κόσμο

Το τέλος κάθε χρόνου είναι περίοδος περισυλλογής και απολογισμού για κάθε άνθρωπο. Η συγκεκριμένη χρονιά υπήρξε δύσκολη για όλους. Μέσα όμως στα τόσα δεινά που έφερε, μας έκανε να εκτιμήσουμε απλές καθημερινές χαρές που πάντα τις θεωρούσαμε αυτονόητες. Υγεία, φιλία, συντροφικότητα, αθλητισμό,  ομάδα.

Η μακροχρόνια αναγκαστική αποχή  μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πόσο πολύ αγαπούμε το άθλημά μας και να υποσχεθούμε ότι, γυρνώντας υγιείς στους αγωνιστικούς χώρους, θα πετύχουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, τιμώντας τον κορυφαίο σύλλογο που έχουμε το προνόμιο να υπηρετούμε.

Στο κλείσιμο της χρονιάς και την αυγή της νέας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις οικογένειες που εμπιστεύτηκαν  τα παιδιά τους στο τμήμα, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην δουλειά που κάνουμε, τους αθλητές, τους προπονητές και το προσωπικό του συλλόγου και φυσικά τους χορηγούς και υποστηρικτές μας  ( Φούρνοι ΒενέτηςInnovative Health ServicesΝ&Δ Χιωτίνης Ο.ΕNSTVPanionia Idea και το λογιστικό γραφείο του κου Ν. Ζαχαρόπουλου) , που στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθειά μας.

Καλή Χριστούγεννα, καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, χαρές, αθλητισμό και ευγενή άμιλλα.

Τμήμα αγοριών Volley Πανιωνίου Γ.Σ.Σ

Ευχές για τις γιορτές από την αντρική ομάδα Βόλεϊ του Πανιωνίου

Previous article

Σκέψεις και ευχές για τις γιορτές από τον κ. Παναγιώτη Πρίμπα

Next article
Login/Sign up