Τα αγωνιστικά αποτελέσματα των ακαδημιών Βόλεϊ του Πανιώνιου

Πολύ επιτυχημένο Σαββατοκύριακο για τις ομάδες αγοριών βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.

Το Σάββατο2 Μαρτίου, η ομάδα παίδων επιβλήθηκε στο κλειστό της Λ.Α.Ν.Σ με 3-0 σετ του Πήγασου Χαϊδαρίου, ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα Ε.Σ.Π.Ε.Δ.Α. Τα σετ για την ομάδα παίδων του Πανιωνίου ήταν 25-15,25-14 και 25-15.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου η καινούρια ομάδα παμπαίδων επιβλήθηκε της Ευρυάλης με 3-0 σετ (25-16,25-19 και 25-20).

Την προσπάθεια των παιδιών και στις δύο αναμετρήσεις τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ κος Α. Μισαηλίδης. Είναι αξιοσημείωτο ότι η παρουσία του κου Μιασηλίδη σε αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων των αγοριών συνοδεύεται πάντα από νίκες.

Τον αγώνα παμπαίδων παρακολούθησαν επίσης: ο πρώην προπονητής των ομάδων αγοριών και διεθνής πετοσφαιριστής Σ. Τσέργας και ο πρώην διεθνής πετοσφαιριστής Δημήτρης Καζάζης, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους.

Επόμενος αγώνας της ομάδας παμπαίδων είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 17/3/2019 με αντίπαλο τη Δραπετσώνα στο κλειστό Γ. Κασιμάτης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Παίδες: Αθ. Γκούμας, Σ. Γολεγός, Ευ. Καραγρηγορίου, Γ. Καρτάλος, Γ. Κεσανίδης, Α. Κοκιόπουλος, Β. Μαστροσταμάτης, Ευ. Μπαριάμης, Αθ. Παναγιωτόπουλος, Ι. Παναγόπουλος, Κ. Παυλίδης. Ι. Τσάμης, Δ. Παπαδάκης

Προπονήτρια: Φωτεινή Πόγκα.

Παμπαίδες: Α. Γκούμας, Σ. Γολεγός, Στ. Γρέγος, Γ. Καρτάλος, Α. Κοκίοπουλος, Β. Μαστροσταμάτης, Ι Παναγόπουλος, Ι. Τσάμης, Δ. Παπαδάκης

Προπονήτρια Φωτεινή Πόγκα.