ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα 500.000€ του Κλάτενμπεργκ ποιος θα τα πληρώσει…?

0

Ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ είναι ο νέος αρχιδιαιτητής στο “αδέκαστο” πρωτάθλημα της Super League

Ο Μάρκ Κλάτενμπέργκ επιλέγει από τους Big 4 να είναι ο νέος αρχιδιαιτητής αντικαθιστώντας τον Βίτορ Μέλο Περέιρα, ο οποίος κύριος Περέιρα πήρε 150.000€ για τα αίσχη που είδαμε τα προηγούμενα χρόνια με την διαιτησία και την ΚΕΔ.

Ο Άγγλος φυσικά δεν είναι ψιλικατζής και το συμβόλαιο που υπέγραψε φτάνει στο αστρονομικό ποσό των 500.000€ τα οποία είναι καθαρά παντελονάτα όπως λένε. Φυσικά δεν σταματάει εκεί ο κύριος αυτός που επιλέχθηκε από τους Big 4 όπου να σημειώσουμε εδώ ότι αυτοί οι Big 4 δεν θα τον πληρώσουν οι ίδιοι ΑΛΛΑ ο Ελληνικός Λαός. Ο κύριος αυτός φυσικά θα έχει και σπίτι το οποίο δεν θα είναι στην Κυψέλη ένα δυαράκι των 200€ τον μήνα αλλά κάπου στην Βουλιαγμένη, ή στην Γλυφάδα για να βλέπει θάλασσα και να ορίζει διαιτητές μετά από τα απαραίτητα τηλέφωνα των Big 4.

Ο Κλάτενμπεργκ δεν θα είναι μόνος του στην ΚΕΔ θα φέρει και βοηθούς οι οποίοι θα πληρώνονται και αυτοί από τον Έλληνα φορολογούμενο.

Ρωτάμε λοιπόν τον κύριο Αυγενάκη, γιατί τόσα λεφτά στον εν λόγω κύριο? Γιατί να τα πληρώνει όλα αυτά ο Έλληνας φορολογούμενος? Γιατί να μην πληρώνουν οι Α.Ε τους εν λόγω κυρίους? Έτσι και αλλιώς προς εξυπηρέτηση των ομάδων τους -Των τεσσάρων- ήρθε ο κύριος αυτός για να “σφάζει στο γόνατο”.

Νίκησαν και τον Προμηθέα οι Παίδες και τώρα ο Τελικός

Previous article

60 χρόνια Α’ Εθνική: Στάθης Χάιτας : Ο πρώτος… βιονικός!

Next article
Login/Sign up