ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Συνέντευξη Κοκκινάκη για τον ερασιτέχνη και για την ΚΑΕ στο NStv (Vid)

0

Στο διαδικτυακό κανάλι του NStv έδωσε την Τρίτη 5/5 συνέντευξη ο Διονύσης Κοκκινάκης εκπρόσωπος επικοινωνίας του ερασιτέχνη Πανιώνιου Γ.Σ.Σ. και μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν τον ερασιτέχνη Πανιώνιο.

Ο κ. Κοκκινάκης μίλησε στους Δ. Πετρόπουλο και Λ. Τσακίρη και αναφέρθηκε στην περίοδο μετά κορωνοϊού για τον ερασιτέχνη και το πως θα μπορέσει ο ερασιτέχνης να ξεκινήσει τα ομαδικά αλλά και τα ατομικά αθλήματα του. Ξεκαθάρισε ότι προέχει η υγεία των αθλητών και των προπονητών και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Αναφέρθηκε και σε μια κίνηση του κ. Χριστοδουλόπουλου όπου ως μεσολαβητής έστειλε μια επιστολή με δύο προτάσεις στο e-mail του ερασιτέχνη και ζητούσε εκ μέρους του επενδυτή που θέλει να ασχοληθεί με την ΚΑΕ, και τις ακαδημίες μπάσκετ του Πανιώνιου.

Αυτό το θέμα συζητήθηκε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη όπου και απορρίφθηκε παμψηφεί και στις δύο προτάσεις. Χαρακτηριστικά ο κ. Κοκκινάκης ανέφερε ότι οι ακαδημίες του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ είναι περιουσιακό του στοιχείο και δεν παραχωρείται πουθενά.

Επίσης ο κ. Κοκκινάκης αναφέρθηκε και στην αδειοδότηση του “Α.Βαρίκας” όπου την έχει πάρει και πλέον το μόνο που απομένει είναι η σύνδεση της ΕΥΔΑΠ, αν δεν είχε προκύψει το θέμα του κορωνοϊού θα είχε γίνει και αυτό.

Το άλλο θέμα που αναφέρθηκε ήταν και στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” όπου μέσα στο καλοκαίρι θα αρχίσουν τα έργα υλοποίησης της ανακατασκευής των θυρών, 1-2 και 3. Έτσι ώστε οι αθλητές του Πανιώνιου τον επόμενο χειμώνα να μπορούν να αθλούνται στα κλειστά γήπεδα που βρίσκονται κάτω από τις κερκίδες χωρίς να έχουν το πρόβλημα με την βροχή και το κρύο.

Μπορείτε να δείτε το video της συνέντευξης εδώ:

Κοκκινάκης Ερασιτέχνης ΠΓΣΣ

Κοκκινάκης Ερασιτέχνης ΠΓΣΣ : ''Απορρίφθηκαν και οι δύο (2 ) προτάσεις συνεργασίας ΚΑΕ-Ερασιτέχνη που έφερε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ''

Gepostet von NSTv webTV of Nea Smirni – η διαδικτυακή τηλεόραση της Νέας Σμύρνης am Dienstag, 5. Mai 2020

Η Ρενάτα, ο Κουκ και ο Μάνθος

Previous article

60 χρόνια Α’ Εθνικής: Οι μικρότεροι σε ηλικία που σκόραραν

Next article
Login/Sign up