Συνέντευξη τύπου της ΚΑΕ Πανιώνιος

Την διεξαγωγή συνέντευξης Τύπου στην οποία θα υπάρξει ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της ομάδας στην Α1 της νέας περιόδου, προανήγγειλε η ΚΑΕ Πανιώνιος

Τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Α1 την νέα σεζόν θα παρουσιάσει η ΚΑΕ της Νέας Σμύρνης. 

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του «ιστορικού», Χρήστος Βουζουνεράκης προανήγγειλε την διεξαγωγή συνέντευξης Τύπου την Τετάρτη (23/8) στο κλειστό γήπεδο της ομάδας όπου θα αναφερθεί στην κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος ενόψει της παρουσίας του στην πρώτη κατηγορία την επόμενη περίοδο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Σας προσκαλούμε σε συνέντευξη τύπου που διοργανώνει η διοικούσα επιτροπή της νεοσυσταθείσας ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ , την ΤΕΤΑΡΤΗ 23/8/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 13.30 ΜΜ στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου, ΠΕΤΡΟΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ του γηπέδου του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Ι .ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ 1, είσοδος από τη θύρα 5 του γηπέδου.

Θα υπάρξει ενημέρωση για τις εξελίξεις που αφορούν την προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ για την συμμετοχή της στην Α1 κατηγορία της περιόδου 2017 – 2018.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Χρήστος Βουζουνεράκης»