ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζονται οι συζητήσεις μεταξύ Τσακουμάκου – παικτών για τα χρέη

0

Ξέρουμε πως αυτές οι ώρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του Πανιωνίου και τα όσα γράφονται πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά

Το όνομα του Γιάννη Τσακουμάκου έχει έρθει στην επιφάνεια τις τελευταίες μέρες για την απόκτηση της ομάδας και χθες δια στόματος Αργύρη Λίβα (έστω κι αν δεν είπε ποτέ το όνομα του επιχειρηματία) ακούσαμε τις προσπάθειες που γίνονται για να υπάρξει deal.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΝΚΟΣ

Οι τελευταίες πληροφορίες του Panionia-idea.gr αναφέρουν τα εξής: Έχουν ξεκινήσει επαφές με ποδοσφαιριστές για να υπάρξει διακανονισμός με το ποσό που τους οφείλεται. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως το ποσό αυτό ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ.

Πράγματι είναι ένα ποσό – αγκάθι για τον κ. Τσακουμάκο, καθώς πέραν αυτού του ποσού, ο ίδιος καλείται να πληρώσει και το ποσό του μετοχικού κεφαλαίου.

Την ίδια στιγμή από το περιβάλλον του Γιάννη Τσακουμάκου μας μεταφέρθηκε πως: “Είναι ακόμα νωρίς να πούμε το οτιδήποτε. Υπάρχουν επαφές με παίκτες. Προσπαθούμε να ρυθμίσουμε τις οφειλές. Χρειάζεται υπομονή γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο”.

Τώρα τα όσα γράφονται πως ο Έλληνας επιχειρηματίας κάνει πίσω δεν ισχύουν. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Αυτό που ισχύει είναι πως οι συζητήσεις και οι επαφές της πλευράς του κ. Τσακουμάκου με τους ποδοσφαιριστές συνεχίζονται για να βρεθεί η καλύτερη λύση.

Ενισχύεται με ακόμα τρεις νέους ο Πανιώνιος στο μπάσκετ

Previous article

27 Αυγούστου 1922 «Η Σμύρνη μάνα καίγεται…»

Next article
Login/Sign up