Σύλλογοι της Νέας Σμύρνης συμμετέχουν σε συλλογή προμηθειών για τους πληγέντες

Σύλλογοι της Νέας Σμύρνης συμμετέχουν σε συλλογή προμηθειών για τους πληγέντες των καμένων περιοχών

Aπό το 7ο Δημοτικό Σχολείο

»Σήμερα 24/7  από τις 19.00 μέχρι τις 21.00, θα βρισκόμαστε στο σχολείο (7ο δημοτικό σχολείο Νεας Σμύρνης)
Συγκεντρώνουμε σερβιέτες, πάνες, μωρομάντηλα, betadine, γαζες, κρέμες για εγκαύματα, κράκερ, μπισκότα, φρυγανιές , μπουκαλάκια νερό και γάλατα.
Ολα αυτα θα τα παμε αύριο στους πληγέντες. »

 

Από το 1ο Δημοτικό Σχολείο

»Αύριο Τετάρτη, στο 1o Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης (Κοραή 20) και ώρες 19:00-21:00, μαζεύουμε ρούχα, νερά, πάνες, γάζες, betadine, ξηρά τροφή και για ζωάκια και ότι άλλο θεωρεί ο καθένας σας χρήσιμο και μετά θα τα μεταφέρουμε την Πέμπτη πρωί στις πληγείσες περιοχές.»

Από την Ενωση Ποντίων »Η ΜΑΎΡΗ ΘΆΛΑΣΣΑ»

»Σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη απο τις 6μμ εως και τις 9μμ η Ένωση μας Η ΜΑΎΡΗ ΘΆΛΑΣΣΑ μας (Αμισού 11, Άνω Νέα Σμύρνη), συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης.
Συγκεντρώνουμε φάρμακα όπως Betadine και Fucidine, καθώς και γάζες. Ξηρά τροφή όπως μπισκότα, φρυγανιές, παξιμάδια και ακόμα πάνες και μωρομαντηλα.»

Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης

H Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές. Αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη 6.00-9.00 μμ μαζεύουμε είδη πρώτης ανάγκης (πχ. νερά, γάζες, Betadine, Fucidin, παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, τρόφιμα μακράς συντήρησης).

Επίσης καλούνται τα μέλη και οι φίλοι της Λέσχης και του Ιατρείου ταξικής αλληλεγγύης να ανταποκριθούν στο έκτακτο κάλεσμα αιμοδοσίας για τις ανάγκες των πληγέντων. Σημεία αιμοδοσίας: goo.gl/osFyGZ Είμαστε σίγουροι ότι οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι συλλογικότητες τα σωματεία, ο κόσμος της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, θα δείξει για ακόμη μια φορά έμπρακτα την στήριξη και τη συμπαράστασή του.

Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης
Ελ. Βενιζέλου 12 & Αιγαίου, στάση τραμ Αιγαίου

Επίσης Οποίος έχει τη δυνατότητα μέχρι τις 21:00 σήμερα ας φέρει στο γήπεδο στίβου του Πανιώνιου στη Νεα Σμύρνη τρόφιμα, νερά, ρούχα και ότι άλλο θελήσει για τους συνανθρώπους μας που Βρίσκονται σε ανάγκη. Ειναι μια προσωπική πρωτοβουλία αθλήτριας Πανιωνιου κ θα κάνει μια προσπάθεια να πάει τα πράγματα είτε σε κάποιο σημείο συγκέντρωσης, είτε όπου αλλού μπορέσει (Μάτι,Ραφήνα κτλ) έτσι ώστε να τα παραλάβουν σήμερα κιόλας. #humanitarianmission