ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλαλητήριο του ερασιτεχνικού αθλητισμού την Παρασκευή

0

Την Παρασκευή (5/2) έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο κατά της απαξίωσης που δείχνουν προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό Γ.Γ.Α και όσοι ακόμα τον κρατούν εγκλωβισμένο έξω από τις προπονήσεις και τους αγώνες

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός συνεχίζει μέχρι και σήμερα ½ να βρίσκεται στον πάγο. Εδώ και τρεις μήνες, χιλιάδες αθλητές και αθλήτριες απ’ όλα τα αθλήματα του ερασιτεχνικού αθλητισμού έχουν μείνει μακριά από τα γήπεδα και τις προπονήσεις. Μέχρι και την προηγούμενη Παρασκευή (29/1) δεν ακούστηκε τίποτα στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης όπως κάποιοι περίμεναν και είναι εμφανές πλέον πως η υπομονή έχει εξαντληθεί.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, οι άνθρωποι του αθλητισμού ετοιμάζουν ένα μεγάλο συλλαλητήριο που είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή (5/2) και το οποίο θα λάβει χώρα έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο Μαρούσι. Η συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών και όχι μόνο αναμένεται να είναι αρκετά μεγάλη, αφού στη σχετική σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο  facebook ήδη έχουν δηλώσει πως θα πάρουν μέρος πάνω από 600 άτομα, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει πάνω από 1.000.

Ήδη ο Γιάννης Γκαγκαλούδης έχει εκφράσει την πρόθεσή του να ηγηθεί κάποιου “ξεσηκωμού” και όπως φαίνεται υπάρχουν αρκετοί παίκτες και προπονητές που δηλώνουν έτοιμοι να σταθούν στο πλευρό του. Στο facebook έχει ήδη δημιουργηθεί σελίδα, η οποία και καλεί σε συλλαλητήριο παίκτες και προπονητές μπάσκετ και ποδοσφαίρου, προκειμένου να βρεθεί μία λύση και να αρθεί το συνεχιζόμενο lockdown, το οποίο “πνίγει” τον αθλητισμό (πέρα από κάποιες κατηγορίες που συνεχίζουν να έχουν δράση).

Η συγκεκριμένη κίνηση γίνεται στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνουν αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και γενικά όσοι βρίσκονται στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού για άμεση επιστροφή αρχικά στις προπονήσεις και στη συνέχεια στους αγώνες, αφού η κατάσταση είναι πια οριακή και κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει πιο κοντά όχι απλά στην ακύρωση της φετινής χρονιάς (αυτή πιθανότατα έχει ήδη χαθεί για τις περισσότερες κατηγορίες) αλλά γενικότερα στη διάλυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Κραυγή αγωνίας από την ΕΠΟ για FL και Γ’ Εθνική

Previous article

Σε 15 ημέρες θα ξέρουμε τα τελικά νέα για το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της οδού Αρτάκης

Next article
Login/Sign up