ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super league: Αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ να προτείνει επανέναρξη το διήμερο 6-7 Ιουνίου

0

Το Δ.Σ της Λίγκας μετά την σημερινή τηλεδιάσκεψη που είχε αποφάσισε να κάνει την πρόταση προς την πολιτεία επανέναρξης των play off και play out.

Στην σημερινή τηλεδιάσκεψη το Δ.Σ της Super League αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει την επανέναρξη του πρωταθλήματος των play off και play out το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου.

Πλέον θα τεθεί υπόψιν της Κυβέρνησης, του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και βεβαίως της αρμόδιας υγειονομικής επιτροπής, προκειμένου να λάβει την απαραίτητη έγκριση.

Εκτός απροόπτου, η πρόταση της λίγκας θα γίνει αποδεκτή από την Κυβέρνηση, καθώς η τελευταία έδωσε το “ΟΚ” για επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις. Μένει να υπάρξει ένα ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο να αφορά τους αγώνες και το τι θα γίνει εάν κατά την διάρκεια των αγώνων παίκτης, ή παίκτες βρεθούν θετικοί στον Κορωνοϊό.

Πριν από αυτή την πρόταση επικυρώθηκε η βαθμολογία των θέσεων 7-14 και εξελέγη ομόφωνα νέα αναπλ. προέδρου του Δ.Σ η κ. Κάτια Κοξένογλου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Super League 1

“Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 1, η εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. κ. Κάτια Κοξένογλου εξελέγη ομόφωνα στη θέση της αναπλ. προέδρου του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Η βαθμολογία του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020, για τις θέσεις 7-14, επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία.

Ομόφωνα προτείνεται ως ημερομηνία έναρξης των Play Off και των Play Out της Super League 1 το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου και θα αποσταλεί σχετικό αίτημα προς έγκριση από τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.

Ομόφωνα αποφασίστηκε η συμμετοχή της Super League στο World Leagues Forum».

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Μαξίμοβιτς

Previous article

Πάνθηρες: “Ποτέ και πουθενά πόλεμοι ξανά”

Next article
Login/Sign up