ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super league 2: Έντεκα από τις δώδεκα ομάδες λένε “ΟΧΙ” στην αναδιάρθρωση

0

Έντεκα από τις δώδεκα ομάδες της Super league 2 δεν επιθυμούν την αναδιάρθρωση

Εκτός του Παλατανιά όλες οι ομάδες ψήφισαν ότι δεν επιθυμούν την αναδιάρθρωση της Super league 2. Να σημειώσουμε εδώ ότι η ΠΑΕ Πλατανιάς δεν μπόρεσε να έρθει σε επικοινωνία και δεν ψήφισε.

Έτσι μετά από την ανακοίνωση των έντεκα το Δ.Σ το αυριανό της Super League 2 αναβάλετε για την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των έντεκα

«Με την με αριθμό 104/2020 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ έγινε δεκτή η προσφυγή της ΠΑΕ Χανιά με 5-0 ψήφους (μεταξύ αυτών και του εκπροσώπου της ΕΠΟ) και ακυρώθηκε η με αριθμό 41/19-8-2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία προέβλεπε τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 18 ομάδες.

Αυτό σημαίνει πλέον ότι το πρωτάθλημα κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-21 της Super League 2, θα διεξαχθεί με 12 ομάδες.

Ομοίως απορρίφθησαν από το ίδιο Δικαστήριο και οι προσφυγές των ΠΑΕ Κασσιόπη και ΠΑΕ Απόλλωνα Πόντου, οι οποίες μεταξύ άλλων αιτούντο την κατάργηση της Football League και την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2 σε δύο ομίλους.

Σεβόμενοι τις ως άνω αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου, την πλειοψηφία του οποίου απαρτίζουν εν ενεργεία δικαστές του Αρείου Πάγου και οι οποίες είναι ανέκκλητες, δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι είμεθα αντίθετοι σε οποιαδήποτε παρέμβαση από τον Υπουργό, η οποία θα καταργούσε το περιεχόμενο των αποφάσεων αυτών.

Την παρούσα ανακοίνωση προσυπογράφουν οι παρακάτω ΠΑΕ:

1) ΑΟ ΞΑΝΘΗ

2) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

3) ΧΑΝΙΑ

4) ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

5) ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

6) ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

7) ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

8) ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

9) ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

10) ΤΡΙΚΑΛΑ

11) ΙΩΝΙΚΟΣ

Υποσημείωση: Με την ΠΑΕ Πλατανιάς δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με εκπρόσωπό της».

Τηλεδιάσκεψη Δ.Σ SL2 και FL για την έναρξη του πρωταθλήματος της SL2

Previous article

Οι Πάνθηρες γιορτάζουν τα 130 χρόνια Πανιώνιου

Next article
Login/Sign up