ΑΚΑΔΗΜΙΕΣΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα…

0

Φτάσαμε τέλη Αυγούστου και για τις ζημιές στο τμήμα της ενόργανης ούτε φωνή ούτε ακρόαση από κανέναν

Δυστυχώς ακόμα ένα τμήμα του ερασιτέχνη Πανιώνιου απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα λειτουργήσει για φέτος λόγω των ζημιών από την νεροποντή που έπληξε τις εγκαταστάσεις του τμήματος μαζί με τα όργανα προπόνησης.

Μερικοί από τον ερασιτέχνη είχαν βγει στις αρχές του νέου διοικητικού συμβουλίου και ανέφεραν για την επίτευξη του προγράμματος “Φιλόδημος” όπου θα είχαν ξεκινήσει τα έργα στα μέσα Αυγούστου έτσι ώστε να μπορούσαν να ήταν έτοιμες οι εγκαταστάσεις για τον χειμώνα του 2021 έτοιμες για τα παιδιά των τμημάτων της ενόργανης και του τζούντο.

Αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχει γίνει τίποτα και είναι άγνωστο αν το πρόγραμμα ισχύει ακόμα και αν θα πραγματοποιηθεί.

Οι γονείς των παιδιών της ενόργανης τηλεφωνούν στους υπεύθυνους του τμήματος για το αν θα επαναλειτουργήσει το τμήμα και δεν μπορούν να δώσουν απάντηση αν θα λειτουργήσει και φέτος.

ΥΓ. Ο ερασιτέχνης τι λέει? Θα υπάρχει κάποιο έργο για να μπορέσει να λειτουργήσει το τμήμα? Ακόμα διακοπές είμαστε?

Πάντως από ενημέρωση που είχαμε από τον ερασιτέχνη είναι ότι έχει αποστείλει επιστολές πριν ένα μήνα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στο Ωνάσειο Ίδρυμα και σε τρεις Τράπεζες για την βοήθειά τους τουλάχιστον για το κόστος των οργάνων όπου ανέρχεται στο ποσό των 60.000€.

Απάντηση δεν έχει έρθει από κανέναν αποδέκτη της επιστολής τουλάχιστον για την ενίσχυση κάποιου ποσού. Η επόμενη κίνηση είναι να γίνει επιστολή σε εταιρεία οργάνων όπου θα πάρει την διαφημιστική ανταποδοτικότητα τόσο στην αίθουσα όσο και στο γήπεδο σε βάθος 5-6 χρόνων.

Περιμένουμε…..

 

Λυών – Μπάγερν 0-3 – Πηγαίνει για τον 11ο Τελικό της

Previous article

Αποδεσμεύτηκαν Τσιλούλης και Μιλόγεβιτς

Next article
Login/Sign up