ΑΚΑΔΗΜΙΕΣΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ακαδημίας μπάσκετ ο Νίκος Κοψιάς

0

Ανάθεση προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού της Ακαδημίας μπάσκετ στον Νίκο Κοψια

Επικεφαλής του προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού όλων των τμημάτων της ακαδημίας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ., αναλαμβάνει ο Νίκος Κοψιάς, με την ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, στην συνεδρίαση της 13ης Μαϊου. Ο κ. Κοψιάς θα φέρει την ευθύνη επιλογής και συντονισμού των προπονητών όλων των τμημάτων.

Έχει διατελέσει επί σειρά ετών προπονητής στην ακαδημία μπάσκετ και είχε καθοριστική συμβολή στην συγκρότηση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που διακόπηκε, λόγω της πανδημίας, τον Νοέμβριο του 2020, όπως και κάθε άλλη δραστηριότητα του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Έφορος της ακαδημίας μπάσκετ, αναλαμβάνει κ. Βασίλης Λάζαρης που κατέχει θέση αναπληρωματικού μέλους στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Η διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. προσδοκά την επανεκκίνηση και την εύρυθμη λειτουργία της ακαδημίας μπάσκετ, όπως αρμόζει στις παραδοσιακές αρχές και αξίες του συλλόγου μας, με σταθερό αγωνιστικό στόχο την ανάδειξη δεκάδων παικτών και τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε.

Ηλίας Μπουζαλάς “Συνεχίζουν στους πάγκους Δήμου και Παπαναστασίου”

Previous article

Απορρίφθηκε η ένσταση της Ηλιούπολης

Next article
Login/Sign up