ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Τάι-Μπρέικ οι Γυναίκες του Πανιώνιου κέρδισαν τις “Μακεδόνες” (Vid)

0

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε σήμερα στο κλειστό του Μοσχάτου όπου για την Pre League των γυναικών στο Βόλεϊ ο Πανιώνιος υποδέχτηκε τον ΑΣ Μακεδόνες.

Η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Πανιώνιου που ακόμα δεν έχει προπονητή και σήμερα έκατσε στον πάγκο της ομάδας η προπονήτρια των κορασίδων και υπεύθυνη των Ακαδημιών κυρία Εβίτα Αθανασοπούλου κατάφερε και πήρε μια νίκη επί του ΑΣ Μακεδόνες στο τάι μπρεικ με 3-2 σετ.

Το παιχνίδι στο κλειστό του Μοσχάτου (δηλωμένη έδρα για αυτό το παιχνίδι μιας και ο Πανιώνιος ακόμα δεν έχει αποκτήσει σταθερή έδρα στις ομάδες Βόλεϊ σε άντρες και γυναίκες) ήταν συγκλονιστικό με διακύμανση του σκορ στα σετ αλλά και με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο κατά την διάρκεια όλων των σετ.

Τα κορίτσια του Ιστορικού ξεκίνησαν καλά και κατάφεραν και πήραν τα δύο πρώτα σετ του αγώνα με 25-19 και 25-20. Στο τρίτο και τέταρτο σετ ο ΑΣ Μακεδόνες έκανε μια “αντεπίθεση” και κατάφερε και πήρε τα άλλα δύο σετ με 18-25 και 17-25.

Το παιχνίδι πήγε στο πέμπτο σετ (Τάι-μπρέικ) για να αναδειχτεί ο νικητής του αγώνα όπου θα έπαιρνε και το ροζ φύλλο αγώνα. Ο Πανιώνιος συγκεντρώθηκε και κατάφερε στο τέλος του Τάι-μπρέικ να κάνει ένα καλό σερί και να το πάρει με 15-12.

Τα σετ του αγώνα: 25-19, 25-20, 18-25, 17-25, 15-12.

ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αθανασοπούλου): Φλιάκου, Τζαλαλή, Κομλένοβιτς, Καρέλια, Μικρουδάκη, Οικονομάκη / Μαθιουδάκη (λ), Παυλοπούλου, Πεφάνη.

ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Οικονομίδης): Τσιμαφέγιεβα, Μητακίδου, Ζιώγα, Δορούκα, Ζίγκα, Τσοχατζή / Παπαδοπούλου (λ), Ευθυμιάδου (λ), Δήμου, Τζειρανίδου Δ..

Δείτε τον αγώνα σε μαγνητοσκόπηση όπως το κάλυψε η ιστοσελίδα μας ζωντανά από το κλειστό του Μοσχάτου.

Την ήττα γνώρισε το Πόλο Ανδρών στα Χανιά με 11-9

Previous article

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 1-1 τα High Lights του αγώνα (Vid)

Next article
Login/Sign up