ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο “Σοφία Μπεφόν” και φέτος ο Πανιώνιος

0

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Πανιώνιος ενημερώνει τους φιλάθλους του Πανιώνιου ότι και φέτος ο Πανιώνιος θα αγωνίζεται στο “Σοφία Μπεφόν” στο Παλαιό Φάληρο

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Πανιώνιος

Η ΚΑΕ Πανιώνιος θα συνεχίσει και φέτος να χρησιμοποιεί ως έδρα της το κλειστό γυμναστήριο “Σοφία Μπεφόν” του Παλαιού Φαλήρου.

Η ομάδα μας ήδη έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν (2019-2020) στο “Σοφία Μπεφόν” στο οποίο είχε στεγαστεί και κατά την μισή περσινή αγωνιστική περίοδο…

Η συμφωνία για την παραχώρηση του νεότευκτου κλειστού γυμναστηρίου στο Παλαιό Φάληρο προς χρήση στην ομάδα μας επετεύχθη μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Νέας Σμύρνης, Σταύρου Τζουλάκη και του ομολόγου του στο Π. Φάληρο, Γιάννη Φωστηρόπουλου. 

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία των δυο όμορων Δήμων, ενώ από την μεριά του ο επανεκλεγείς στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές Δήμαρχος της πόλης μας, Σταύρος Τζουλάκης, δεσμεύτηκε να προσφέρει την βοήθεια του, συμβάλλοντας στην ομαλή λειτουργία της ΚΑΕ στο γήπεδο όπου θα φιλοξενηθεί.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλο, για την κατανόηση που επέδειξε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, βοηθώντας στην επίλυση του.

Ένα ξεχωριστό και ΜΕΓΑΛΟ “ευχαριστώ” αξίζει και στον πρώτο πολίτη της Νέας Σμύρνης, Σταύρο Τζουλάκη, που απέδειξε έμπρακτα για μια ακόμη φορά ότι στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας μας, όποτε και όταν του ζητηθεί και θα συνεχίσει να το κάνει, κάνοντας μας να νοιώθουμε πως έχουμε δίπλα μας έναν πραγματικό φίλο!

Ευχόμαστε και στους δυο Δημάρχους καλά και δημιουργικά χρόνια στην νέα τους δημοτική θητεία, που μόλις άρχισε.

ΠΑΕ Πανιώνιος: Το πρόγραμμα προπονήσεων των Ακαδημιών

Previous article

Ευαγγέλου και Μιλόγεβιτς κλήθηκαν στην U21

Next article
Login/Sign up