ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο “Ανδρέας Βαρίκας” η προετοιμασία της εθνικής μπάσκετ κωφών των γυναικών

0

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ θα προσφέρει τις εγκαταστάσεις του για την προετοιμασία της εθνικής ομάδας μπάσκετ κωφών

Ο σύλλογος της  Νέας Σμύρνης στηρίζει για ακόμη μία φορά την ομάδα της Αθηνάς Ζέρβα, η οποία φυσικά υπήρξε μέλος της οικογένειας του Πανιωνίου, όπως είχε κάνει και στη διάρκεια της προετοιμασίας των διεθνών αθλητριών για τους Ολυμπιακούς Κωφών της Σαμψούντας το 2017, εκεί όπου η Εθνική θριάμβευσε κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν, η Εθνική Κωφών Γυναικών στο μπάσκετ είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στον ελληνικό αθλητισμό τα τελευταία χρόνια έχοντας φτάσει σε σπουδαίες επιτυχίες όπως η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού το 2016 στη Θεσσαλονίκη, το χρυσό στους Ολυμπιακούς το 2017 στη Σαμψούντα και η ανάδειξή της ως παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2019 στο Λούμπλιν της Πολωνίας!

Η ανακοίνωση: 

“Στο γήπεδο του Πανιωνίου η προετοιμασία της Εθνικής Μπάσκετ Κωφών Γυναικών για το Ευρωπαϊκό και τους Ολυμπιακούς του 2021.

Για ακόμη μία φορά ο Πανιώνιος Γ.Σ. στέκεται στο πλευρό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών και δη της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Κωφών Γυναικών.

Το team της ομοσπονδιακής προπονήτριας Αθηνάς Ζέρβα, που έχει οδηγήσει την ομάδα στο απόλυτο τρίπτυχο της επιτυχίας, ξεκινάει την εντατική προετοιμασία του για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Κωφών, που λόγω εξάπλωσης του νέου Sars- Cov-2 αναβλήθηκε για τον Μάϊο του 2021, αλλά και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο Δεκέμβριο στην Βραζιλία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ προσφέρει γήπεδο στα χρυσά κορίτσια αφού εκεί είχαν πραγματοποιήσει την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών της Σαμψούντας το 2017.

Αφού ευχαριστήσουμε από καρδιάς το Δ.Σ. του Πανιωνίου για την άοκνη αρωγή και συμπαράσταση, να ευχηθούμε αυτό το γήπεδο να συνεχίσει να είναι τόσο τυχερό κάνοντας τετραπλή και πενταπλή την επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Κωφών.

Καλή Επιτυχία!”

71 νεκροί σήμερα και 392 διασωληνωμένοι – 1698 νέα κρούσματα

Previous article

Έναρξη προπονήσεων για τον Πανιώνιο στο Πόλο ανδρών

Next article
Login/Sign up