ΜΠΑΣΚΕΤ

Στηρίζουμε τον Μπασκετικό Πανιώνιο αγοράζοντας κάρτα στήριξης

0

Το τμήμα μπάσκετ του Ιστορικού παρουσίασε τις νέες πολύ όμορφες κάρτες στήριξης εν όψει της νέας σεζόν για τον Πανιώνιο στη Β’ Εθνική

Πρόκειται για ιδιαίτερα ξεχωριστές κάρτες, πάνω στις οποίες απεικονίζεται το κέντρο της Σμύρνης (προβλήτα) λίγο πριν τον διωγμό το 1922. .Στο κέντρο της φωτογραφίας φαίνεται το ξενοδοχείο Κράμερ αριστερά, το Χοτέλ ντε λα Βίλ, τα καφέ Λουκάς και Φώτης, ενώ λίγο πιο κάτω βρίσκονται το Σμύρνα Παλλάς κ το Σπόρτινγκ Κλάμπ.

Όλες οι κάρτες έχουν τιμή στα 10 ευρώ και θα πωλούνται στη μπουτίκ του συλλόγου, από την οποία μπορούν να τις αγοράσουν και ιντερνετικά οι φίλοι του Πανιωνίου εκτός Αττικής, στο Dream Cafe (Παλαιολόγου 36 Νέα Σμύρνη), καθώς και στο κατάστημα κοσμημάτων Dimitrios Gioielli (Ελευθερίου Βενιζέλου 49 Καλλιθέα).

Να σημειώσουμε εδώ πως η στήριξη στο τμήμα μπάσκετ του Πανιωνίου πρέπει να είναι απ’ όλους τους φιλάθλους και οπαδούς του Ιστορικού. Η στήριξη σε ένα τμήμα που χρειάζεται να αναγεννηθεί και να βρεθεί στην Α1 του μπάσκετ είναι μονόδρομος και ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ πρέπει να δώσουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε αυτή την νέα προσπάθεια.

Αυτά τα παιδιά άναψαν ξανά τη φλόγα, μας θύμισαν τι είναι ο Πανιώνιος

Previous article

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ για τον Νίκο Παύλο

Next article
Login/Sign up