ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην επιτροπή λοιμωξιολόγων η συνέχιση Football League και Γ’ Εθνικής

0

Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή των λοιμωξιολόγων για να αποφασίσει την επανέναρξη των προπονήσεων στη Football League και φυσικά για το τι μέλει γενέσθαι για την συνέχεια της Γ’ Εθνικής

Στην ατζέντα της επιτροπής λοιμωξιολόγων βρίσκεται σήμερα, Παρασκευή 15/1, η Γ΄ Εθνική, σύμφωνα με  πληροφορίες της panionia-idea.

Η συγκεκριμένη επιτροπή, θα συζητήσει το θέμα της επανόδου της Football League στις προπονήσεις, ενώ ταυτόχρονα, μέσα εκεί, υπάρχει και το θέμα της Γ΄ Εθνικής.

Ανώτατα στελέχη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αναφέρουν ότι από τον τρόπο με τον οποίο η επιστημονική επιτροπή θα προσεγγίσει το θέμα, θα εκφραστεί μια «τάση», για το τι θα γίνει. Αν η επιτροπή σήμερα παγώσει την έναρξη των προπονήσεων στην Football League τότε είναι πολύ δύσκολο και σχεδόν απίθανο να κοιτάξει το θέμα της Γ’ Εθνικής.

Αυτή τη στιγμή, όλα τα ενδεχόμενα βρίσκονται πάνω στο τραπέζι. Ανάμεσα στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, έχει αναπτυχθεί μια συζήτηση, για το πώς θα χειριστεί το θέμα με τη Γ΄ Εθνική η επιτροπή. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, έκανε λόγο χθες σε συνέντευξή του στο Πέλλα TV, ότι θα μπορούσε να δοθεί μια ελευθερία κινήσεων στις τοπικές Ενώσεις. Λεγόμενα τα οποία συμπλέουν με αυτά που ανέφερε σε συνέντευξή του σε τοπικό κανάλι της Ηλείας ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου.

Σε ανύποπτο χρόνο, ο Παναγιώτης Διακοφώτης, ο «ιθύνων νους» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της χώρας μας, είχε μιλήσει για εναλλακτικές λύσεις, σε συνέντευξή του στο porosfc tv, χωρίς να διευκρινίσει πάντως επακριβώς, καθώς ήταν αρκετά πρόωρο να γίνει. Σε αυτό το «μήκος κύματος», κινούνται και άλλοι Πρόεδροι Ενώσεων, είτε μετέχουν στις επιτροπές της ΕΠΟ είτε όχι, πράγμα το οποίο δείχνει ότι εξετάζονται ήδη κάποιες θεωρητικές έστω λύσεις.

 

Πάνθηρες: “Αθάνατη”

Previous article

ΠΣΑΠ: “Ανησυχία για την μη έναρξη Football League και Γ’ Εθνικής”

Next article
Login/Sign up