ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Στη ζωή σου, επιτρέπεται να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να ξανασηκωθείς…(Pablo Garcia )

0

Για τον Πανιώνιο και τα χτεσινά χάλια του, απέφυγα να μιλήσω χτες, εν θερμό, θα το κάνω όμως σήμερα εν ψυχρό…

Γράφει ο Γιώργος Νάθενας,

Κατ’ αρχήν για χτες, όλοι τα είδαν και δεν έχει πλέον νόημα να ξαναμιλήσουμε για το χυμένο γάλα. Έχει όμως απόλυτη σημασία να μιλήσουμε για την επόμενη μέρα. THE DAY AFTER SO….:

(1) Ψυχραιμία αλλά όχι αφωνία. Όταν βλέπουμε κακώς κείμενα και επικίνδυνες καταστάσεις θα το λέμε. Είμαστε φίλαθλοι, δεν είμαστε ούτε η διοίκηση της ομάδος, ούτε απλοί εξωτερικοί παρατηρητές. Ούτε να φέρουμε την καταστροφή, αλλά και ούτε εφησυχασμός και δεν πειράζει (αυτό το ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ έφαγε τον Πανιώνιο τα τελευταία 47 χρόνια που τον παρακολουθώ, ειδικά μετά το εφιαλτικό 0-6 με την Φερεντσβάρος, που άλλαξε όλο το φιλοσοφικό dna της ομάδος και των οπαδών της και έφερε αυτό το γαμημένο ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

(2) Η διοίκηση της ΠΑΕ που την ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ πρέπει να προβεί σε πρωτοβουλίες και διορθωτικές κινήσεις ΑΜΕΣΑ από τώρα μέχρι τον επόμενο μήνα. Το φετινό πρωτάθλημα είναι περίεργο και η κορυφή και η διάκριση από την ουρά και την καταστροφή απέχουν ελάχιστα. Ο νοών νοείτω…

(3) Δεν είναι δυνατόν να μην αξιοποιούνται και να μην χρησιμοποιούνται κάποια ταλαντούχα παιδιά, να δούμε εάν θα φρεσκάρουν και θα προσφέρουν αυτό που κάποιοι μόνιμοι της ενδεκάδας δείχνουν ότι προσωρινά (?) δεν μπορούν, είτε γιατί έχουν κλατάρει, είτε γιατί δεν μπορούν. Ας τους δοκιμάσουμε επιτέλους (Σταυρόπουλος, Βουκελάτος κλπ)

(4) Κάτι πρέπει να γίνει με το αγωνιστικά απείθαρχο παιγνίδι της ομάδος, τα αβίαστα λάθη, την έλλειψη συμπαγών γραμμών και σωστής αλληλοκάλυψης, την επιδείνωση μας στον τομέα των αυτοτραυματισμών και του passing game και τέλος σε ότι αφορά με τα νεύρα και την προστασία-αξιοποίηση του Μασούντ που είναι βαρόμετρο για την ομάδα. Εάν ο Γρηγορίου δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στον ρόλο του πάνω σ’ αυτά τα θέματα, τότε να γίνει μια σοβαρή συζήτηση με την διοίκηση για να βρεθεί η καλύτερη λύση.

(5) Άμεση ενίσχυση της ομάδος με λύσεις απόκτησης νέων παικτών που έχουν value for money. Το τμήμα scouting της ομάδας πρέπει επειγόντως να δώσει τα ρέστα του σ’ αυτόν τον τομέα, καθώς οι οικονομικές δυνατότητες της ομάδος είναι περιορισμένες ακόμα.

(6) Ο βασικός μας στόχος εξακολουθεί να είναι η οικονομική εξυγίανση και από εκεί και πέρα ότι άλλο καλύτερο ήθελε προκύψει, καλοδεχούμενο. ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΛΑΝΟΥ, ΠΑΘΟΥΣ, ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΩΝ. Πρότυπό μας ο Πανιώνιος των περιόδων 2015-2016, 2016-2017, αφού είναι πολύ δύσκολο βραχυπρόθεσμα να ξαναδούμε τον Πανιώνιο του Δέδε, του Χάιτα, του Μαύρου και του Σαραβάκου. Γιατί και οι συνθήκες έχουν αλλάξει και δεν είναι κάθε μέρα του Άι Γιαννιού 

ΥΓ με τον ΠΑΟΚ το γήπεδο γεμάτο, αλλιώς φίλοι συν-Πανιώνιοι ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ, που έλεγε κι ο αλήστου μνήμης Αγ. Κουτσόγιωργας…

 

Ο Πανιώνιος είναι εδώ…

Previous article

Σήμερα στις 22:00 “Η Φωνή των Πανθήρων” στο NStv

Next article
Login/Sign up