ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Νέα Σμύρνη παίζουμε μπάλα εμείς!

0

Αφού λοιπόν την Κυριακή η διοίκηση του Εθνικού μας γύρισε χρόνια πίσω, αφήνοντας το παιχνίδι του Πανιωνίου χωρίς ιντερνετική κάλυψη, βρίσκοντας και την ευκαιρία ο διαιτητής να δώσει ένα πέναλτι στο 90′ για να μας κόψει βαθμούς, σήμερα ο Ιστορικός παίζει με τη δεύτερη του ομίλου Ηλιούπολη

Ένα παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών αν θυμηθούμε το… μαύρο παρελθόν του Τσακογιάννη στην ομάδα των Νοτίων Προαστίων που απ’ ότι μαθαίνω έχει αφήσει το στίγμα του μέχρι και σήμερα.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΝΚΟΣ

Αυτό το στίγμα θα πρέπει ο Πανιώνιος που είναι περαστικός από τη Γ’ Εθνική να το εξαφανίσει εντός των τεσσάρων γραμμών. Τα υπόλοιπα ας τα αφήσει στον κόσμο του που θα βρεθεί από πολύ νωρίς στη Νέα Σμύρνη. Εκεί όπου μπάλα παίζουμε εμείς και κανένας άλλος!

Οι Πάνθηρες έχουν κάνει κάλεσμα να βρεθεί ο κυανέρυθρος λαός στην κατακαλόκαιρη Νέα Σμύρνη από πολύ νωρίς. Να γεμίσει τους δρόμους γύρω από το Στάδιο με το ραντεβού να έχει δοθεί λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα έξω από τα επίσημα προκειμένου να υποδεχτούμε όλοι μαζί την ομάδα και να της περάσουμε το μήνυμα της νικήτριας.

Τα παιδιά του Δημήτρη Κοροπούλη είμαι βέβαιος πως θα επιστρέψουν στις νίκες και θα μας κάνουν περήφανους. Τα “μικρά διαμάντια” του Πανιωνίου θα λάμψουν στο χορτάρι του Σταδίου της Νέας Σμύρνης. Τα τύμπανα θα ηχούν. Οι φωνές μας θα είναι τόσο δυνατές που το πρώτο γκολ θα το βάλουμε εμείς. Καλό αγώνα να έχουμε… Θα είμαστε εκεί!!!

Έτοιμος ο Ιστορικός – Η αποστολή με Ηλιούπολη

Previous article

Δεν τον σταματά κανείς για την πρώτη θέση ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ

Next article
Login/Sign up