Στη 14η θέση στην UEFA η Ελλάδα του χρόνου παίζονται όλα

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ – Πανιώνιος
17 Μαρτίου 2017
Έρχεται δυνατό κυανέρυθρο Σαββατοκύριακο
17 Μαρτίου 2017

Με τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Ευρώπη τελείωσε και η συγκομιδή βαθμών της Ελλάδος στην UEFA

Η Ελλάδα πλέον είναι στη 14η θέση στη βαθμολογία της UEFA και δεν έχει άλλη ομάδα για φέτος να της προσθέσει βαθμούς. Πλέον όλα θα παιχτούν του χρόνου τη σεζόν 2018 – 2019 όπου η Ελλάδα θα είναι στην 14η θέση με 27.900 βαθμούς και πέντε εκπροσώπους στα Ευρωπαϊκά κύπελλα.

Τον πρωταθλητή να αγωνίζεται στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, τον 2ο της βαθμολογίας στον 2ο προκριματικό γύρο (των μη πρωταθλητών), τον κυπελλούχο στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και τον τρίτο και τέταρτο της βαθμολογίας στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το «παιχνίδι» είναι όμως στη μάχη που θα δοθεί για το ranking της νέας σεζόν όπου η Ελλάδα θα ξεκινήσει από την 14η θέση με Ελβετία και Τσεχία από επάνω μας και την Αυστρία να είναι μόλις από κάτω μας, όπου όλες αυτές τις ομάδες να τις χωρίζουν μόλις 1575 βαθμοί ranking.

Δείτε τη βαθμολογία με την οποία θα ξεκινήσουν οι χώρες τη νέα σεζόν

Ελπίζουμε του χρόνου να βρεθούν ομάδες στα Ευρωπαϊκά κύπελλα που να μας εκπροσωπήσουν σε πολλά παιχνίδια για να μπορέσει η Ελλάδα να αποκτήσει βαθμούς και να ανέβει σε αυτή την βαθμολογία της UEFA εκεί που βρισκόταν πριν μερικά χρόνια εκεί που είχε φτάσει στα επίπεδα του 2000.

 

Αρέσει σε %d bloggers: