ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Στέλιος Αποσπόρης: “Οι ομάδες χτίζονται μέσα και έξω από το γήπεδο”

0

Ο Στέλιος Αποσπόρης διευθυντής των ακαδημιών της ΠΑΕ Πανιώνιος έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους αθλητές του για τον κορωνοιό.

Με μια επιστολή που απευθύνετε αποκλειστικά στους αθλητές του ο Στέλιος Αποσπόρης θέλει να εμψυχώσει τους αθλητές του και να τους δώσει να καταλάβουν ότι όλοι μαζί μπορούν να αποκλείσουν τον κορωνοιό όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Αναλυτικά η επιστολή του Στέλιου Αποσπόρη

«Προς τους Αθλητές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ΠΑΕ Πανιώνιος

ΘΕΜΑ: ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Αγαπητά μου παιδιά ήρθε η ώρα να επικοινωνήσουμε μαζί. Η επιστολή μου αυτή απευθύνετε σε σας προσωπικά και όχι στους γονείς σας.

Ήρθε η στιγμή που σαν δάσκαλος και σαν προπονητής σας θα σας ζητήσω να ενεργοποιήσετε όλα τα εφόδια που έχετε αποκτήσει μέσα από την αθλητική εκπαιδευτική διαδικασία της Ακαδημίας μας!!!

Η μεταξύ μας σχέση είναι δυνατή, γιατί εδώ και χρόνια χτίζετε κάθε μέρα πάνω σε δύο πυλώνες: Στον ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ στην ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ

Όλοι σας γνωρίζεται τον αντίπαλο που έχετε να αντιμετωπίσετε. Είναι ένας ιός που ονομάζεται Κορονοϊός! Δεν είναι ορατός, ψηλός ή δυνατός. Είναι αόρατος, σκληρός, γρήγορος, ύπουλος, ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ!!!

Θέλει να σας πάρει ότι αγαπάτε, από τους κοντινούς σας ανθρώπους μέχρι τη χαρά της ελευθερίας σας για παιχνίδι, μόρφωση, διασκέδαση … Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ !!!

Χρησιμοποιήστε τα εφόδια που έχετε αποκτήσει για να κερδίσετε και αυτόν τον αγώνα!!!

ΣΕΒΑΣΜΟ: Στον αντίπαλο, στον εαυτό μας, στα αδέλφια μας και στους γονείς μας, στους παππούδες μας και στις γιαγιάδες μας, στους συμμαθητές μας, στους γείτονες μας στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ: Σε αυτό που πρέπει να κάνω, πως να το κάνω. Πειθαρχώ σε αυτό που λένε οι ειδικοί καταπολέμησης του ιού: ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ-ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ. Κατανοώ ότι δεν σας αρέσει. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ: Μένοντας σπίτι και ακολουθώντας τους κανόνες υγιεινής αποδυναμώνουμε τον ιό. Δεν του επιτρέπουμε να εξαπλωθεί και να γίνει μεγάλος και δυνατός.

ΥΠΟΜΟΝΗ: Θα χρειαστεί χρόνο για να κερδίσουμε τον αγώνα. Ο ιός προηγείται στα πρώτα λεπτά, γιατί μας αιφνιδίασε!!!

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Συνεργάζομαι με τους γονείς μου, τους ειδικούς καταπολέμησης του ιού, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τους φίλους μου, τους καθηγητές μου. Πείθω όσους δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες που πρέπει να τηρούμε.

ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΙΚΗ: Σε αυτόν τον αγώνα θα κερδίσει αυτός που το ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!

Είμαι σίγουρος ότι όλοι σας θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να κερδίσετε και αυτόν τον αγώνα. Όπως κάνετε ΠΑΝΤΑ σε κάθε αγώνα μέχρι τώρα. Και όταν με το καλό κερδίσετε Νικητές, Χαρούμενοι και ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ θα σας περιμένω έναν-έναν ξεχωριστά ΑΛΛΑ και ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Θα περιμένω να φέρετε μαζί σας και αυτούς που μέχρι τώρα έδιναν την μάχη της καθημερινότητας ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ώστε να σας φέρνουν στο αθλητικό σας σπίτι. Αυτούς που σε κάθε αγώνα σας είναι ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ!!

Εννοώ τους γονείς σας, τα αδέλφια σας, τους παππούδες, τις γιαγιάδες σας!!

Και ο καθένας ξεχωριστά θα μου αφηγηθεί πως έκανε… τον ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ!!!!!!

Με εκτίμηση

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΩΜΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σ.ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ».

Τέλος η Basket League 2019-2020

Previous article

Αφήστε τον Πανιώνιο να βρει την περπατησιά του και μην ασχολείστε μαζί του

Next article
Login/Sign up