ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπαθάρου: “Είχαμε βάλει στόχο τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια”

0

Η Κατερίνα Σπαθάρου μίλησε στην ιστοσελίδα agapotobasket.gr και αναφέρθηκε για αυτή την υπέροχη ομάδα μπάσκετ γυναικών

Από τα νέα πρόσωπα στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιώνιου είναι η Κατερίνα Σπαθάρου και μίλησε για την καινούρια της ομάδα αλλά και για το υπέροχο ξεκίνημα του Ιστορικού στην Α1 μπάσκετ γυναικών.

Αναλυτικά τα όσα είπε η Κατερίνα Σπαθάρου στην ιστοσελίδα agapotobasket.gr

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την εμφάνιση της. Είχαμε δώσει βάση όλη τη βδομάδα στο πόσο μαχητικά παίζει και πόση ενέργεια βγάζει ο Πρωτέας στο γήπεδο. Επικεντρωθήκαμε στα σημεία αυτά και προετοιμαστήκαμε. Νομίζω ότι από το πρώτο λεπτό επιβάλαμε το ρυθμό μας, σε άμυνα και επίθεση ήμασταν σοβαρές και δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο να επιστρέψει στο σκορ.

Είχαμε βάλει στόχο τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, βήμα βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι και τα κερδίσαμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά με το κεφάλι κάτω. Υπάρχει μια διακοπή αυτή τη στιγμή λόγω της Εθνικής ομάδας. Ο Πανιώνιος δεν πρέπει να χάσει το ρυθμό του, πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει γιατί πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους επόμενους αντιπάλους. Συγχαρητήρια και στον Πρωτέα Βούλας. Εύχομαι καλή συνέχεια και στις δυο ομάδες με υγεία πάνω από όλα».

Πηγή: agapotobasket.gr

Τραυματίες ο Ντουρμισάι και ο Σιώπης

Previous article

Ακούστε σε λίγο ζωντανά τη “Φωνή των Πανθήρων”

Next article
Login/Sign up