ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπανέα: “Όσα χρόνια και να περάσουν θα σε θυμόμαστε”

0

Πέρασαν 21 χρόνια από αυτό το πέναλτι που έδωσε ο ανεκδίηγητος διαιτητής Σπανέας κατά του ιστορικού και τον έριξε στη Β΄Εθνική.

Εμείς σήμερα 21 χρόνια μετά δεν θα ασχοληθούμε με αυτό το πέναλτι, που δείχνει το πόσο “δίκαιη” ήταν η τότε διαιτησία, των Βαρδινογιαννέων και της τότε διοίκησης του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δε θα ασχοληθούμε με την “βουτιά” του Γιώργου Γεωργιάδη (του Χαραλάμπους) και ο τότε εντολοδόχος της τότε “παράγκας” έδινε το πέναλτι μέσα στην Νέα Σμύρνη για να ισοφαρίσει ο Παναθηναϊκός.

Θα ασχοληθούμε όμως με το φάντασμα του παρελθόντος που κάποιοι το ξύπνησαν, το έντυσαν, και το έβγαλαν στην τηλεόραση για να μας μιλά για διαιτησία, στημένα, και “παράγκες”.

Ο Σπανέας δεν “δικαιούται να ομιλεί” για ποδόσφαιρο και πιο πολύ για διαιτησία αυτός που κατάντησε το ποδόσφαιρο όπως το βλέπουμε τώρα.

Σπανέα, για να θυμούνται οι παλιοί και να βλέπουν οι νεότεροι εμείς θα σου δείξουμε το video και την στιγμή του πέναλτι, και ο νοήμων φίλαθλος θα κρίνει μόνος του με αυτά τα αίσχη που έκανες τότε κατά εντολή του “ΜΕΓΑ” εργοδότη σου για να πάρει παίχτες ΤΣΑΜΠΑ από τον ιστορικό.

 

Πάνθηρες: “Σήμερα έχει μπάσκετ, όλοι στο Αρτάκης”

Previous article

Μεγάλη νίκη της Κ20 επί του Ηρακλή

Next article
Login/Sign up