ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοτζέι Μασούντ ο “mister assist”

0

Σοτζέι Μασούντ όλοι τον λένε σαν νέο ηγέτη στην ομάδα του ιστορικού, αλλά κάνουν λάθος ο Μασούντ από την ημέρα που ήρθε στο ιστορικό έγινε ηγέτης με τις ασίστ που μοιράζει.

Μιλάμε για τον Σοτζέι Μασούντ ο οποίος με την ασίστ που έδωσε στο γκολ του Σαββίδη έγινε και ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ. Για να είμαστε και πιο ακριβείς είναι ο παίκτης ο οποίος έχει την μεγαλύτερη συμμετοχή στα γκολ του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα, Οκτώ γκολ! Τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ την στιγμή που ο Ανσαριφάρντ έφυγε για τον Πειραιά με επτά (πέντε γκολ και δύο ασίστ).

Ο Μασούντ έχει αγωνιστεί στα περισσότερα παιχνίδια του Πανιώνιου, στα 14 από τα 15 παιχνίδια για φέτος. Μόνο ο Κόρμπος και ο Γιαννιώτης έχουν 15 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Είναι πέμπτος παίχτης σε λεπτά συμμετοχής, και το μόνο του αρνητικό είναι οι πολλές κίτρινες κάρτες (έχει ήδη πέντε) και για αυτό έχει απουσιάσει από το ένα παιχνίδι του ιστορικού.

Ο Μασούντ είναι ένας από αυτούς που κράτησαν την ομάδα του Πανιώνιου στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με τις ασίστ που μοίρασε στα τελευταία δύο εκτός παιχνίδια του ιστορικού, αλλά και με το γκόλ που πέτυχε επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.  

 

Κόρμπος: “Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία”

Previous article

Παίζει κανονικά ο Οικονόμου με ΠΑΣ Γιάννινα

Next article
Login/Sign up