ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκουρτόπουλος Θανάσης: “Ο Πανιώνιος πάνω απ’ όλους”

0

Ο νέος τεχνικός του Πανιώνιου Βίκος Cola έκανε δηλώσεις πριν από λίγο από το Ταλίν της Εσθονίας ο οποίος βρίσκεται σε αποστολή με την Εθνική ομάδα 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου στο επίσημο site της ΚΑΕ:

“Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή ότι επιστρέφω στον πάγκο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Δεν χρειάζεται να τονίσω την ιστορική βαρύτητα της φανέλας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που είναι καταγεγραμμένη στο ελληνικό μπάσκετ και καταδεικνύει την ευθύνη που έχει κάθε προπονητής και παίκτης που υπηρετούν, διαχρονικά, τον συγκεκριμένο σύλλογο και ιδιαίτερα την ομάδα μπάσκετ.
Στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, μας περιμένει μια δύσκολη προσπάθεια, λόγω της μεταφοράς της έδρας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, εκτός της Νέας Σμύρνης, αλλά δεν πρόκειται να χαμηλώσουμε τους στόχους μας που είναι η απόδοση καλού και θεαματικού μπάσκετ και θα συνδυάζεται με τα νικηφόρα αποτελέσματα.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ επιβάλλεται να παρουσιαστεί πιο δυνατός αγωνιστικά και ενωμένος, εντός και εκτός του παρκέ για να καλύψει την θεωρητική απώλεια δύναμης της έδρας, γιατί εφόσον η ομάδα αποκτήσει βάσεις και σταθερές πειστικών εμφανίσεων και στην εξέδρα της νέας έδρας, ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ δίνει το παρόν, τίποτα δεν θα εμποδίσει την ομάδα να έχει την ιστορική δυναμική της.

Όλοι μαζί για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πάνω απ’ όλους.

Σκουρτόπουλος Θανάσης

Volleyball summer camp 2018 από τον Πανιώνιο

Previous article

Μπαντής: “Ήταν τιμή και μεγάλο σχολείο ο Πανιώνιος για εμένα”

Next article
Login/Sign up