ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιώπης πάσαρε Λάμπρου εκτέλεσε…

0

Ο Λάμπρου και ο Σιώπης μίλησαν στη κάμερα της NOVA για το γκολ που πέτυχε ο πρώτος απέναντι στον Παναιτωλικό

Για την φάση του γκολ που βγήκε απέναντι στον Παναιτωλικό μίλησαν ο Λάμπρου και ο Σιώπης και έδωσε ο ένας στον άλλον συγχαρητήρια.

«Μακάρι να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες αλλά ήταν και καταπληκτική η κίνηση του Λάμπρου. Όλο το γκολ ήταν πολύ όμορφο. Έχουμε δουλέψει τέτοιες φάσεις, του αρέσει το ποδόσφαιρο κατοχής και στο φινάλε έγινε καλή κίνηση από τον Λάμπρου», είπε αρχικά ο πρώτος.
 
Και συνέχισε. «Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καθόλου καλοί αλλά δεν απειληθήκαμε, από ένα λάθος δεχτήκαμε το γκολ, στο ημίχρονο μιλήσαμε και δείξαμε ένα άλλο πρόσωπο και πήραμε μία σημαντική ισοπαλία, θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και το διπλό. Δεν θα σταθώ στο λάθος, σε μας έχει συμβεί πολλές φορές και καλό θα ήταν αυτά να τα διορθώνουμε. Είμαστε μια οικογένεια, το ξέρει όλος ο κόσμος, αγκαλιάσαμε τον Γκιοατά και γι’ αυτό στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός. Είναι δύο εξαιρετικά παιδιά, στην ομάδα μας κοιτάμε κυρίως τον χαρακτήρα και είναι έτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα». 
 
Ο νεαρός ακραίος από την πλευρά του ανέφερε πως «ήταν καταπληκτική η ασίστ του Σιώπη. Ήταν συλλογική η προσπάθεια, δημιουργήθηκε χώρος και με μια απλή κίνηση βγήκαμε στον κενό χώρο. Όλα λειτούργησαν σωστά σε αυτή τη φάση. Προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις, έχουμε δουλέψει αρκετά, δεν έχουμε μόνο έναν τρόπο επίθεσης, οι αλλαγές βοήθησαν πολύ, υπήρχε πάθος απ’ όλα τα παιδιά και η αλλαγή του συστήματος μας έδωσε χώρους. Είναι δύο πολύ καλά παιδιά, πολύ καλοί παίκτες, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχουν προσαρμοστεί και έδειξαν  καλά στοιχεία. Εύχομαι να πάνε ακόμα καλύτερα».   

Γρηγορίου: “Πήραμε έναν πάρα πολύ σημαντικό βαθμό σήμερα”

Previous article

Τα εισιτήρια με την Λαμία

Next article
Login/Sign up