Σήμερα δεν χάσαμε, σήμερα κερδίσαμε πολλά!!!

Ο Πανιώνιος σήμερα μπορεί να έχασε στα χαρτιά από μια άτυχη στιγμή αλλά κερδίσαμε πολλά κερδίσαμε γιατί επιτέλους είδαμε την καλύτερη μπάλα που έπαιξε φέτος ο Πανιώνιος

Συγχωρέστε με για αυτό που θα πω αλλά σήμερα ο Πανιώνιος έπαιξε καλύτερα και από το παιχνίδι με την Λάρισα μέσα στην Νέα Σμύρνη.

Μπορεί η τύχη να μην ήταν καθόλου με το μέρος μας μπορεί να ήταν ένας Παπαδόπουλος που κράτησε την Λαμία να μην φάει τουλάχιστον τρία γκολ. Αλλά ο Πανιώνιος σήμερα δεν άφησε στο παιχνίδι ούτε λεπτό να μην έχει επίθεση. Ο Μασούντ για ακόμα μια φορά έδειξε πόσο μεγάλης κλάσης παίκτης είναι, ο Σπιριντόνοβιτς άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και τέλος ο Κότνικ είναι ο τερματοφύλακας που μας έλειπε. 

Σήμερα ο Πανιώνιος έδειξε ομάδα με αρχή, μέση και τέλος απλά δεν μας άφησε η συγκυρία να γευτούμε το γκολ. Γιατί, ΝΑΙ, κυρίες και κύριοι άμα έμπαινε το γκολ του Σπιριντόνοβιτς στο 7′ το σκορ μετά θα ήταν πάνω από 0-3. 

Τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους:

Δεν πειράζει. Συνεχίζουμε τρίτοι στην βαθμολογία και σε δύο εβδομάδες υποδεχόμαστε τον Ολυμπιακό μέσα στη Νέα Σμύρνη για ένα παιχνίδι φωτιά, όπου θέλω να πιστεύω ότι δεν θα πέφτει καρφίτσα στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης.

Γιατί κυρίες και κύριοι ο Πανιώνιος σας χρειάζεται εσάς όλους για να είναι η Πανιωνάρα που έχουμε γνωρίσει εδώ και δύο χρόνια.  

Γιατί ο Πανιώνιος είναι ΙΔΕΑ και οι ΙΔΕΕΣ δεν πεθαίνουν ποτέ…

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ