ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε νέα προβλήματα το μπάσκετ του Πανιώνιου

0

Ο μπασκετικός Πανιώνιος σύμφωνα με δημοσιεύματα ψάχνει για ακόμα μια φορά καινούριο επενδυτή για να τρέξει την ομάδα

Για ακόμα μια φορά σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου και πιο συγκεκριμένα σε ένα άρθρο της ιστοσελίδας ebasket.gr ο Πανιώνιος μένει ακέφαλος και ψάχνει να βρει σανίδα σωτηρίας.

Οι άνθρωποι που κουνούσαν το δάκτυλο στους οπαδούς και στους φιλάθλους του Ιστορικού προσπαθούν να τον “σώσουν” με τα λεγόμενά τους αλλά όποιος έρχεται φεύγει και δεν τον ξαναβλέπουν.

Υπάρχει πράγματι πρόβλημα που δεν το ξέρει ο κόσμος? Ή κάτι τους “φοβίζει” και παίρνουν το καπελάκι τους και αποχωρούν? Αυτό μόνο οι ίδιοι το ξέρουν. Αλλά δεν μπορεί να έχουν έρθει δύο επενδυτές διαφορετικοί, που ο πρώτος να πεις δεν τα βρήκε με τον μεγαλομέτοχο δεν του άρεσε και δεν προχώρησε η συνεργασία τους. 

Ο δεύτερος που απ’ ό,τι έδειχναν τα πράγματα δικός του ήταν ήρθε μέσα σε ένα βράδυ σε συμφωνία ανακοίνωσαν ό,τι ανακοίνωσαν έδιωξαν τον προπονητή, δεν κατάφεραν να κάνουν με κανέναν καμία συμφωνία και ξαφνικά σήμερα, ανήμερα της γενικής συνέλευσης στο μπάσκετ μαθαίνουμε ότι η πλευρά Χριστοδουλόπουλου έγινε “καπνός” και δεν θα έρθει ούτε καν στην συνέλευση.

Δεν υπάρχει αύριο στο μπάσκετ του Πανιώνιου αν ΣΗΜΕΡΑ στην γενική συνέλευση δεν παρθούν ομαδικές κοινές αποφάσεις όλοι με όλους και κοιτάξουν όλοι το καλό του Πανιώνιου και μόνο, τελειώσαμε κύριοι.

Φυσικά ο Πανιώνιος δεν θα χαθεί θα αγωνιστεί και θα ξανά έρθει εκεί που ανήκει, ΑΛΛΑ μερικοί όμως θα γραφτούν στην Ιστορία του Πανιώνιου ως οι άνθρωποι που ήρθαν και κατέστρεψαν έναν Ιστορικό σύλλογο ένα σύλλογο που στα καλά του ούτε έξω από το Αρτάκης δεν θα περνούσαν.

Πρότυπη Ακαδημία Μπάσκετ για Νέα Κορίτσια από τον Πανιώνιο

Previous article

Τίτλοι τέλους για τον Γεσίλ από τον Πανιώνιο

Next article
Login/Sign up