ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε καλό κλίμα η ενημέρωση των φίλων του Πανιώνιου από τον ερασιτέχνη

0

Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση ερασιτέχνη με φιλάθλους και δημοσιογράφους του Πανιώνιου.

Στη συνάντηση του ερασιτέχνη όπου την είχε οργανώσει ο υπεύθυνος ενημέρωσης και δημοσίων σχέσεων κ. Διονύσης Κοκκινάκης παραβρέθηκαν εκπρόσωποι φιλάθλων (λέσχη φίλων Πανιώνιου) και ηλεκτρονικά έντυπα (nstv.gr, panionianea.gr) του Πανιώνιου. Επίσης ήταν καλεσμένοι και εκπρόσωποι των Πανθήρων όπου κάποιο απρόοπτο γεγονός δεν τους άφησε να είναι σε αυτή την συνάντηση παρόν και σε ενημέρωση των παιδιών χαιρέτησαν την συνάντηση και θα βρεθούν με τον κ. Κοκκινάκη στις επόμενες ημέρες.

Μπορούμε να πούμε ότι είναι μια καινοτόμος ιδέα για τον ερασιτέχνη Πανιώνιο όπου έπρεπε να είχε γίνει πριν 20 χρόνια, αναφέρθηκε στην εισαγωγή του ο πρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Άρης Μισαηλίδης.

Ο πρόεδρος αφού έδωσε την οικονομική και τεχνική ανάλυση του ερασιτέχνη τόσο στα θέματα του γηπέδου όπου ανέφερε ότι πλέον το γήπεδο νομιμοποιήθηκε για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο με μεγάλη οικονομική συμμετοχή της ΠΑΕ αλλά και σε πιο μικρή συμμετοχή του ερασιτέχνη και άλλων.

Ανέφερε ότι τα οικονομικά χρέη προς την εφορία και το ΙΚΑ έχουν τακτοποιηθεί όλα με δόσεις και πλέον ως ερασιτέχνης είναι “καθαρός” προς την πολιτεία.

Οι κεραίες που είναι το βασικό οικονομικό έσοδο του ερασιτέχνη με 103.000€ έσοδα τον χρόνο δυστυχώς όπως έρχονται τα χρήματα έτσι πηγαίνουν προς οφειλέτες που τους έχουν κάνει κατάσχεση των χρημάτων (Παλιοί παίκτες του πόλο, ο Γατσούλας με το σκέπαστρο). Επιπλέον σε αυτά τα χρήματα όχι μόνο δεν παίρνει cent ο Πανιώνιος ΑΛΛΑ πληρώνει και 48.000€ στον φόρο εισοδήματος για τα χρήματα που “εισπράττει”.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη αναφέρθηκε στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” όπου το καλοκαίρι με αυτά τα 600.000 από την πολιτεία αλλά και τα 400.000€ από τον δήμο θα γίνουν έργα στο γήπεδο πνοής που θα βοηθήσουν τα τμήματα που στεγάζονται κάτω από τις εξέδρες του γηπέδου έτσι ώστε τα παιδιά, αθλητές του Πανιώνιου να έχουν συνθήκες υγιεινής και σωστής άθλησης.

Στο τελευταίο που αναφέρθηκε ο πρόεδρος ήταν στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου θα γίνουν κοινές αθλητικές διοργανώσεις και όχι μόνο με την αθλητική ομάδα της Αλτάι στην Τουρκία και στον Πανιώνιο.

Μετά η συζήτηση μεταξύ των φίλων του Πανιώνιου αλλά και δημοσιογράφων που παραβρέθηκαν εκεί ήταν στα θέματα διοίκησης του ερασιτέχνη όπου ο πρόεδρος δήλωσε ότι θα μπει εταιρεία για τον οικονομικό έλεγχο αλλά και θα συμβουλέψει για το διοικητικό μοντέλο του ερασιτέχνη.

Ο κ. Κοκκινάκης ενημέρωσε για τα θέματα της ΚΑΕ όπου συναντήθηκε με τον κ. Χριστοδουλόπουλο και του ζητήθηκε να είναι στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ εκπροσωπώντας την ΚΑΕ ως ερασιτέχνης.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι σπόντες του προέδρου της ΚΑΕ προς τον ερασιτέχνη ότι τους είχαμε αφήσει ως ερασιτέχνης 2 χρόνια χωρίς εκπρόσωπο και κόσμο δίπλα του.

Πάντως εδώ θέλω να κάνω ένα σχόλιο επάνω στις σπόντες της ΚΑΕ. Σαν Πανιώνιοι δεν πρέπει να δεχτούμε ξανά τέτοιες σπόντες και στο χέρι μας είναι ως φίλαθλοι και οπαδοί μόνο και μόνο για αυτή την ιστορία για αυτό τον σύλλογο να είμαστε μέσα στον επόμενο εντός και να φωνάξουμε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να το ακούσει ο καθένας που νομίζει ότι ο Πανιώνιος δεν έχει τον κόσμο του και τους φιλάθλους του.

Ρεπορτάζ: Τσακίρης Λάμπρος

Κολύμβηση: Ημερίδα Βετεράνων με ρεκόρ

Previous article

Ήττα για το μπάσκετ γυναικών στην Ηλιούπολη

Next article

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up