ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ευχαριστούμε “τρελέ” ελπίζουμε να ξανά βρεθούμε

0

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι πλέον ο Καρίμ Ανσαριφάρντ καθώς οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να αποσπάσουν το «ναι» του Ιρανού επιθετικού, αποφασίζοντας να κάνουν δυναμικό «μπάσιμο» την τελευταία στιγμή για τον άσο του Πανιωνίου.

Όπως σας είπαμε και εχθές, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πλέον διάλεξε τον Ολυμπιακό και ο Πανιώνιος βάζει στα ταμεία της ομάδας 400.000 ευρώ, μία μεγάλη οικονομική ανάσα για τον ιστορικό. Τώρα ο Καρίμ για όσα χρόνια υπογράψει συμβόλαιο, θα εισπράττει 65.000 ευρώ τον μήνα, επιπλέον τα 200.000 ευρώ που πήραν αυτός και ο ατζέντης του.

Την είδηση επιβεβαίωσε λίγο μετά τις 14:00 και ο Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι πράγματι η απόκτηση του παίκτη από τον Πανιώνιο είναι γεγονός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις πρώτες συζητήσεις που είχαν γίνει, ο Ανσαριφάρντ έθετε βέτο στον Ολυμπιακό καθώς δεν φαινόταν διατεθειμένος να πάει ως τρίτος επιθετικός, δεδομένης της παρουσίας των Μπράουν Ιντέγε και Όσκαρ Καρντόσο στην ομάδα.

Αυτό που μένει είναι να μάθουμε αν ο Ανσαριφάρντ θα πάει από τώρα στον Ολυμπιακό ή απο την καινούρια σεζόν του πρωταθλήματος.

Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε αυτόν τον μεγάλο παίχτη που πέρασε από τον Πανιώνιο, και ελπίζουμε να έρθει στην ομάδα να κλείσει την καρίερα του.

Πάντως η διοίκηση του ιστορικού το χειρίστηκε πολύ καλά το θέμα και φυσικά με μία μεγάλη οικονομική ανάσα στα ταμεία της ΠΑΕ.

 

 

Ο Πανιώνιος δεν ξεχνά να βρίσκει Ελληνόπουλα και πιτσιρίκια

Previous article

Ο Τζήλος θα διευθύνει το Ατρόμητος Πανιώνιος

Next article
Login/Sign up