ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε αποχή οι διαιτητές της super league

0

Οι διαιτητές της super league σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έχουν αποφασίσει να απέχουν από το πρωτάθλημα της super league

Αναλυτικά οι διαιτητές αποφάσισαν αν δεν πληρωθούν τα οφειλόμενα που τους χρωστούν να κατέβουν σε αποχή από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league.

Οι διαιτητές έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στην ΚΕΔ και πλέον είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν αυτό που έχουν αποφασίσει.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη η επιτροπή διαιτητών απευθύνθηκε στην ΚΕΔ και συγκεκριμένα στον Βίτορ Μέλο Περέιρα, τον οποίο κι ενημέρωνε για την απόφαση που είχαν λάβει: 

«Σας κοινοποιούμε την απόφαση των διαιτητών να μη συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ από την 13η αγωνιστική και μετά. Η απόφαση των διαιτητών αξιώνει την εξόφληση των οφειλομένων του πρωταθλήματος 2017-18 μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Επίσης σύμφωνα με την απόφαση η αξίωση είναι να γίνεται η καταβολή των οφειλομένων που θα προκύπτουν κάθε μήνα στο κάθε πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα έτσι ώστε να μην υπάρχουν χρωστούμενα». 

Πάντως η super league αναφέρει ότι οι διαιτητές δεν θα χάσουν κανένα οφειλόμενο και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία να λάβουν οφειλές παλαιότερες αλλά και φετινές.

Προσφυγή έκανε η ΚΑΕ κατά της τιμωρίας

Previous article

O Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. Βόλεϊ στηρίζει τους πληγέντες συμπολίτες μας στην Μάνδρα Αττικής

Next article
Login/Sign up