ΒΟΛΕΪ

Σε αναστολή όλα τα πρωταθλήματα Βόλεϊ στην Ελλάδα

0

Επιστολές αναστολής όλων των πρωταθλημάτων Βόλεϊ στην Ελλάδα ανακοίνωσαν οι διοργανώτριες αρχές.

Η ΕΟΠΕ έχει βγάλει ανακοίνωση, για τα εθνικά πρωταθλήματα και είναι η παρακάτω…

Με βάση τα μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης για την αποφυγή διάδοσης του COVID-19 και σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων που επηρεάζουν την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, η Ε.Ο.ΠΕ. αποφασίζει την αναστολή διεξαγωγής από αύριο ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 ως και την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων και Τελικών Φάσεων Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, πλην της Volley League που διεξάγεται από την Ε.Σ.Α.Π..
Όσο αφορά τα πρωταθλήματα ευθύνης των Ενώσεων Σωματείων και Τοπικών Επιτροπών, η απόφαση αναστολής θα είναι των αντίστοιχων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών, ενώ οι ημερομηνίες λήξης των Ομίλων του Β’ Εθνικής Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών και η Α’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αγοριών-Κοριτσιών Κ18 θα παραταθούν αντίστοιχα.
Η κατάσταση θα εκτιμάται συνεχώς, σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρχουν αντίστοιχες ανακοινώσεις.

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΕΣΠΕΔΑ ΑΠΟ 11/3 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΔΑ λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας και της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορονοϊού, σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για κλείσιμο Δημοτικών και σχολικών γυμναστηρίων και χώρων, που δημιουργούν προβλήματα σχετικά με την δυνατότητα τόσο προπονήσεων των σωματείων όσο και τέλεσης αγώνων,
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ
την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ όλων των πρωταθλημάτων ευθύνης της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α., από σήμερα 11/3/20 και μέχρι νεώτερης ενημέρωσης.
Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή και με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις εφόσον χρειαστεί.

Και η ΕΠΕΣΘ με την σειρά της πήρε θέση και αναστέλλει μέχρι νεωτέρας τα πρωταθλήματα. Αναλυτικά η ανακοίνωση…

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
Το Δ.Σ. της ΕΠΕΣΘ, λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας και της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορονοιού, σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού για κλείσιμο Δημοτικών και σχολικών γυμναστηρίων, που δημιουργούν προβλήματα σχετικά με την δυνατότητα τόσο προπονήσεων των σωματείων όσο και τέλεσης αγώνων, αποφάσισε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ όλων των πρωταθλημάτων της Ένωσης, από σήμερα και μέχρι νεωτέρας.
Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή και με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις.
Το ΔΣ της ΕΠΕΣΘ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ ΕΣΠΕΔΑ ΑΓΟΡΙΑ Κ17 (ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ) & ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ16 (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)
Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. με ειδική απόφασή του και λαμβάνοντας υπόψη το από 10/3 έγγραφο της ΕΟΠΕ όπου αναφέρονται οι εξής παράμετροι :
• Την ανακοίνωση για το κλείσιμο των σχολικών μονάδων και φροντιστηρίων σε όλη την επικράτεια
• ότι τα πρωταθλήματα Παμπαίδων (Αγόρια Κ17) και Παγκορασίδων (Κορίτσια Κ16) διοργανώνονται σε τοπικό επίπεδο
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ : ΑΓΟΡΙΑ Κ17 (ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ) ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ16 (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)
για όσο χρονικό διάστημα ισχύει η απόφαση για κλειστές σχολικές μονάδες-φροντιστήρια δηλαδή έως και 24/3.

Αναβάλλει όλα τα πρωταθλήματα η ΕΟΚ

Previous article

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακήρυξε Πανδημία τον Κορωνοϊο

Next article
Login/Sign up