ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Σε 15 ημέρες θα ξέρουμε τα τελικά νέα για το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της οδού Αρτάκης

0

Η πρόσκληση έφυγε από την περιφέρεια στον εργολάβο για την υπογραφή της σύμβασης

Η πρόσκληση έφυγε από την περιφέρεια προς τον “πρωτομάστορα” τώρα είναι θέμα του “πρωτομάστορα” αν θα δεχτεί να θυσιάσει την “γυναίκα του” για να στεριώσει το γιοφύρι που θα χτίσει

“Χθες έφυγε η πρόσκληση από την Περιφέρεια Αττικής ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στον ανάδοχο του έργου του Κλειστού της Αρτάκης για να προσέλθει να υπογράψει την Σύμβαση” αυτή όταν η απάντηση του Δημάρχου στους Δημοτικούς Συμβούλους Κ.Αναγνωστόπουλο και Δ.Φερεντίνο του Συνδυασμού ΑΝΕΞ/ΤΗ ΔΗΜ/ΚΗ ΚΙΝ/ΣΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Γ.ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ που κατέθεσαν σχετική ερώτηση στο χθεσινοβραδινή Δημοτικό Συμβούλιο .

Στην απάντησή του ο Δήμαρχος συμπλήρωσε ότι ο ανάδοχος εκ του Νόμου έχει περιθώριο 15 ημερών για να προσέλθει και να υπογράψει για να ξεκινήσει το έργο.

Σε περίπτωση που δεν προσέλθει ο ανάδοχος για την υπογραφή της Σύμβασης κηρύσσεται έκπτωτος και το έργο “βουλιάζει” οριστικά και θα θέλουμε τουλάχιστον άλλα 4 χρόνια για να ξανά συζητά με το πότε θα ξεκινήσει το έργο.

Υ.Γ Ευχής έργον είναι πάντως ο εργολάβος να αποδεχτεί την πρόσκληση και να ξεκινήσει επιτέλους το έργο για να μπορέσουμε τουλάχιστον σε 4 χρόνια να έχουμε ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ-Βόλεϊ-Χάντμπολ στη Νέα Σμύρνη.

Συλλαλητήριο του ερασιτεχνικού αθλητισμού την Παρασκευή

Previous article

Το τμήμα Χάντμπολ του Πανιωνίου βρήκε “στέγη” για τα γραφεία του

Next article
Login/Sign up